FOTO-TECHNIKA > Technika i sprzęt fotograficzny

Nowicjusz prosi o pomoc

<< < (3/9) > >>

szamal:

--- Cytat: hesja w Wrzesień 05, 2011, 10:05:06 pm ---panowie - niestety nie tylko ogniskowa sie liczy :(

jakos 500-tki to masakra
a jakosc 500tki na Tadziowym D3X to juz w ogole kosmos

niestety mam coraz gorsze zdanie o 70-300
przegladam foty z Moskwy i niestety w porownaniu z 500mm to... nie ma porownania :(

--- Koniec cytatu ---

Wiem o czym mówisz, bo jak patrzę na swoje foty z AN robione 500mm to mam chęć lecieć do sklepu (ale mam żonę ::)) i tu jakość nie podlega dyskusji. Tylko jak na novice to zestaw naprawdę jest ok.

wilk:

--- Cytat: szamal w Wrzesień 05, 2011, 10:11:33 pm ---
--- Cytat: hesja w Wrzesień 05, 2011, 10:05:06 pm ---panowie - niestety nie tylko ogniskowa sie liczy :(

jakos 500-tki to masakra
a jakosc 500tki na Tadziowym D3X to juz w ogole kosmos

niestety mam coraz gorsze zdanie o 70-300
przegladam foty z Moskwy i niestety w porownaniu z 500mm to... nie ma porownania :(

--- Koniec cytatu ---

Tylko jak na novice to zestaw naprawdę jest ok.

--- Koniec cytatu ---

a ja myślałem, że Ty to Rookie :P

szamal:
Tadziu, no niby wychodzi że ja to Rookie ::), a przez moment byłem nawet Elite :P ale cóż nie ma wyjścia i czas się zabrać za jakaś dogrywkę ;)

Zibi:
kifcio wiem że sprzęt za 10 koła nie uczyni ze mnie od razu fotografa , ale najwazniejsze że się chce , i chęci nauki są nieziemskie  :)

Złoty:
Pomyśl o szybszej puszce, w granicach rozsądku są oczywiście 300 i 300s. Rozważ 70-200VRII i TC jak napisał Tomaszek - nie zaglądałem w exify ale pewnie część jego zdjęć z EPRA jest tym zestawem robiona - jakość docenisz sam.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej