FOTO-TECHNIKA > Technika i sprzęt fotograficzny
N500VR + TC20EIII
JIMIX:
Tak tez sadze, Tadziu, natomiast z tym "z reki" to bym sie jeszcze zastanowil ;) Nie moge nigdzie w sieci znalezc niczego na temat tytulowego combo, pewnie z wiadomych przyczyn. No ale ciekawosc jest, szczegolnie biorac pod uwage nowe korpusy N i ich przynajmniej teoretyczne mozliwosci ostrzenia z ciemnoscia (bo to trudno juz nazwac jasnoscia) rzedu f/8. Ja mysle, acz roznie to moze byc w praktyce (wiadomo: kontrast, warunki etc), ze one beda ten AF obslugiwac, ale jakos nie wierze, ze bedzie rewelka pod wzgledem szybkosci. Tak wiec, jak napisalem powyzej, raczej zanabede osiemsetke E plus pinsetke. Zastanawiam sie jeszcze nad czyms do landszaftow ale tez czyms szerszym i bardziej uniwerslanym na pokazy. Stad ten pomysl z 28-300 mi sie zrodzil. Z tym, ze to pod FX, natomist mozna pomyslec o czym szerszym na DX zamiast na pelna klate. No nic, na razie siedze i kombinuje sobie sprzet :) Obaczym.
deoc:
chwila?? a gdzie jest MarS ??
wilk:
--- Cytat: JIMIX w Luty 21, 2012, 11:49:09 am ---Zastanawiam sie jeszcze nad czyms do landszaftow ale tez czyms szerszym i bardziej uniwerslanym na pokazy. Stad ten pomysl z 28-300 mi sie zrodzil. Z tym, ze to pod FX, natomist mozna pomyslec o czym szerszym na DX zamiast na pelna klate. No nic, na razie siedze i kombinuje sobie sprzet :) Obaczym.
--- Koniec cytatu ---
to zastanów się ( jeżeli pod FX ) nad 24-120/4VRII - suuuper
JIMIX:
No zesz... Na smierc zapomnialem! No to chyba sprawe tu mam zalatwiona ;)
kichu:
Jesteś pewny że wersje e a nie normalna?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej