ZDJĘCIA INNE > Pozostałe
"Na wygnaniu w mieście Łodzi ..." - część I
upadek:
dla mnie średnio niby jest klimat, kadr ale coś tym zdjęciom brakuje
i przede wszystkim za dużo i za nudno ja oparł bym się na
2,3,4,5,6 i dachowiec
jelcza kamaza czy jak mu tam można by było zostawić ale w bardziej mrocznej obróbce
bonusy hmmm bez urazy ale kosz :(
Amon:
No bonusy to raczej ni przypiął...
W miejscóki z tymi zabudowaniami to chyba warto wrócić przy jakimś świetle rano/wieczór - lepszy klimat będzie niż te hdr.
Naj 6 za pomysł.
No i fakt, że jak się przedstawia taki zestawik, to warto pomyśleć o jakiejś kolejności... różnorodności etc.
hesja:
--- Cytat: upadek w Lipiec 23, 2014, 09:42:40 am ---ale coś tym zdjęciom brakuje
--- Koniec cytatu ---
w takiej fotografii zawsze musi być (tak wg mnie) podmiot i jego dopełnienie
cos w mocnym punkcie musi być glownym motywem a reszta go dopelniac
wiec pomijam bez emocji fotki typu "Okna" i dolaczam je do grupy "Sarny" i "Drzewa" kifciowych :D
natomiast ciekawiej wygladaja na pewno 6 (mój nr 1)
i może 9 ale bardziej 10 tylko bez tych sztuczności po lewej stronie i na gorze plissss
brovarsky:
--- Cytat: Złoty w Lipiec 23, 2014, 08:41:23 am ---Troszkę za Tomaszkiem ale tylko troszkę (on jest za Ruchem Chorzów chyba)
Ja na tak, a naj 6.
--- Koniec cytatu ---
Ruch ma sztamę z Widzewem więc nie wiem o co kaman ;) ;D
fan:
Dziękuję za odpowiedzi!
Powiem szczerze, że fajnie, że spojrzeliście "foto-okiem" na moje wypociny i daliście mi trochę do myślenia ... :)
Robię sobie ostatnio swoje eksperymenty: kadrowe, obróbkowe, kolorystyczne.
Fakt, że pokazane fotki nie stanowią spójnej całości, są "zbieraniną", może trochę zbyt przypadkową...
--- Cytat: upadek w Lipiec 23, 2014, 09:42:40 am ---...
jelcza kamaza czy jak mu tam można by było zostawić ale w bardziej mrocznej obróbce
...
--- Koniec cytatu ---
To jest Tatra - taka czeska ciężarówka :)
Postaram się, żeby część 2-ga była bardziej składna tematycznie.
Jeszcze raz dziękuję za opinie, jakby ktoś się chciał jeszcze wypowiedzieć to zapraszam :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej