ZDJĘCIA INNE > Pozostałe

"Na wygnaniu w mieście Łodzi ..." - część I

<< < (4/4)

fan:
Robteek - dziękuję za miłe słowo, ale...

Z dużym dystansem podchodzę do tego, co teraz i jak teraz fotografuję. Po prostu widzę, jakie fotki robiłem cztery czy dwa lata temu. Wtedy myślałem już, że "jest super", że "już umiem" i "to jest moje podejście do fotografii". Teraz patrząc wstecz widzę, że to bardziej przypominało foto-kupę, niż coś, czym mógłbym się teraz pochwalić. Widzę, jaki zrobiłem postęp i liczę na to, że ten postęp będzie trwał nadal, bo nie zamierzam odpuścić.

Dlatego o swoich zdjęciach mówię bardziej w kategoriach eksperymentu, czy ewolucji licząc na to, że za rok, dwa pokażę coś bardziej spektakularnego :)

Jeszcze raz dzięki za komentarze :)

Dobra, koniec pie****lenia, zaraz wrzucam część II :)

Amon:

--- Cytat: fan w Lipiec 24, 2014, 09:57:36 am ---zaraz wrzucam część II :)

--- Koniec cytatu ---

Przemyśl to :).

szamal:
Łódź to piękne miasto, moje miasto ;D kiedyś tam wrócę, a Tomaszek znowu się czepia :P
Co do zdjęć to klimat jakich ogrom w Łodzi, dla mnie obróbka na nie, ja nie lubię takich wypranych kolorów, do tej tematyki bardziej pasuje mroczny bardziej kontrastowy sposób obórki, co do kadrów to za Hesją. Damian widziałem u Ciebie kilka fotek ze starych fabryk lepszych kadrowo oraz w lepszej tonacji obróbkowej i tego bym się trzymał  ;D
Dla mnie naj 6, ale trochę ucieka w prawo (widać to z lewej strony kadru na krawędzi okna)

krispol:
8,7,6 :)
Początek jakiś taki nijaki :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej