IMPREZY LOTNICZE - FORUM OTWARTE > Archiwum 2011
Air Show Radom 2011 [27-28.08.2011]
Koper:
W 2009 to korek był od Radomia do samego Mińska :)
młody:
Notka o pikniku w Świdwinie.
--- Cytuj ---"W programie lipcowego pikniku znalazły się między innymi pokazy lotnicze. Jak mówi Krzysztof Ćwiertnia, prezes stowarzyszenia, w powietrzu mają zaprezentować się samoloty wojskowe Su-22 i MiG-29. Wszystkie polskie Su-22 znajdują się na wyposażeniu eskadr 21 Bazy Lotnictwa Taktycznego i Świdwin jest dla nich lotniskiem macierzystym. W ostatnich latach samoloty te bardzo rzadko można było zobaczyć na pokazach lotniczych, mogą więc stać się magnesem, który przyciągnie do Świdwina wielu miłośników lotnictwa wojskowego.
W tym roku może być trochę lepiej - poza piknikiem w Świdwinie, latające Su-22 zobaczymy jeszcze zapewne w Radomiu. Pokaz dynamiczny tego samolotu ma być jednym z punktów programu AIR SHOW - 2011"
--- Koniec cytatu ---
źródło. lotniczapolska.pl
Zaje! :D
BNOVY:
Jak rzeczywiście będzie prawdziwy dynamik to mega wiadomość :)
eFy i Gripki niech się chowają ;)
volt:
Oj taaaaaaaaaak...jak ja bym chciał naszą Suczkę w końcu w powietrzu zobaczyć...
Master_D:
Z tego co się dowiedziałem, ze swoich źródeł, wiadomość ta jest bardzo prawdopodobne. Jeśli nic nieprzewidzianego się nie wydarzy, to powinny być Suczki na AŚ. Ja się, cieszę bo bardzo lubię te maszyny, a nigdy nie widziałem ich z bliska na żywo, albo jak byłem mały :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej