IMPREZY LOTNICZE - FORUM OTWARTE > Archiwum 2011
Air Show Radom 2011 [27-28.08.2011]
Maciekross:
:D Jak to bylo ze sie nie spotkalismy aczkolwiek pod(przy,obok etc.) lotniskiem bylem od wtorku :P Zdjec nie ma oprocz suki dwudziestej piatej , ktora uwielbiam , mam za to mase filmow . Mysle ze w najblizszym czasie uda mi sie je ogarnac i uploadowac na jakis serwer,aby szersza spolecznosc obejrzala choc troche i przypomniala sobie jak to bylo :P ' a teraz solista z prawej !!' :P
Zobaczyc sie z nikim nie widzialem , ale kilka twarzy skojarzylem wszak nieswojo bylo mi podchodzic do kogos kogo nie znam w ogole (nie liczac forum :P) Mysle ze nastepnym razem cos sie uda :]
adios ;D
hesja:
--- Cytat: bronek w Sierpień 31, 2011, 12:29:57 am ---hmm... patrząc na zdjęcia koleżanek i kolegów mam nieodparte wrażenie że duża część ujęć jakie mam już się pojawiła na forum :) Obiecuję ograniczyć się do kilku - innych niż te które już widziałem :) co więcej jak eskimos - wrzucę na forum i poddam krytyce. Jeśli któreś zdjęcie ją wytrzyma, prześlę jako dorobek :)
--- Koniec cytatu ---
bronek - nie nie nie
przyslij kilka swoich (wg Ciebie) najlepszych
a kichowi pozostaw decyzje ktore pojdzie a ktore nie...
nie patrz na zdjecia innych
czasem drobny szczegol wazy
kosi:
--- Cytat: Maciekross w Sierpień 31, 2011, 01:18:22 am ---:D Jak to bylo ze sie nie spotkalismy
--- Koniec cytatu ---
Jak to sie nie spotkaliśmy?! ;D
kifcio:
stan dorobkowy na dzien dzisiejszy, tzn czekamy na:
Joa
Crio
Redak
Qna (priorytet BB)
Nawigacja
Idź do wersji pełnej