IMPREZY LOTNICZE - FORUM OTWARTE > Archiwum 2011
Air Show Radom 2011 [27-28.08.2011]
krispol:
Iskry się oficjanie potwierdziły w 7 szt. Swoją drogą troche polataja w tym sezonie. Jak jeszcze dojdą Orliki to kiedy bedzie czas na palniki ?
Eskimos:
O ktorej pokazy sie koncza? I warszawiaki o ktorej docieraja do domow? Coraz bardziej sklaniam sie zeby odpuscic Roskilde i wpasc do Radomia, powrotny samolot mam o 21:55 i wlasnie zastanawiam sie wracac w niedziele czy w poniedzialek.
czachus:
Około 18 się kończą, ale radzę wyjeżdżać wcześniej, bo jest masakra komunikacyjna. Chyba, że postawisz auto w odpowiednim miejscu :P
Eskimos:
Czyli trzeba bilet na poniedziałek bukowac, myślałem że się wyrobie w weekend, głupio w połowie pokazów wracać do domu.
Maciekross:
--- Cytat: czachus w Kwiecień 05, 2011, 01:21:42 pm ---Około 18 się kończą, ale radzę wyjeżdżać wcześniej, bo jest masakra komunikacyjna. Chyba, że postawisz auto w odpowiednim miejscu :P
--- Koniec cytatu ---
Szczerze to masakre komunikacyjna masz non stop , kazda wylotowka zapchana jest . Ja przez ostatnia edycje wracalem z Radomia do Pulaw 1,5 h nawet wiecej ... Choc 2 ostatnie edycje byly dosc inne od wszystkich ;/ w 2005 pamietam ze tez dosc duzyy korek byl , mysle ze nie ma to zbytniego znaczenia gdzie zaparkujesz , chyba ze przy samiuskiej wylotowce na wawe ale to nie jest dobry pomysl :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej