IMPREZY LOTNICZE - FORUM OTWARTE > Archiwum 2011

Air Show Radom 2011 [27-28.08.2011]

<< < (11/102) > >>

valdi:

--- Cytat: nurek w Styczeń 05, 2011, 07:17:31 pm ---
Imponujący jest rozmiar i gwizd 8 silników.

--- Koniec cytatu ---

I to mi wystarczy :)

hesja:

--- Cytat: nurek w Styczeń 05, 2011, 07:17:31 pm ---W przelocie Buffa nic ekscytującego nie ma bo to duża i stateczna krowa. Nie liczyłbym na żadne dynamiczne manewry tego starocia.

--- Koniec cytatu ---

nurek czy Ty juz sie czasem chlopie nie wypaliłeś??
:D

sila:

--- Cytat: hesja w Styczeń 05, 2011, 09:55:17 pm ---
--- Cytat: nurek w Styczeń 05, 2011, 07:17:31 pm ---W przelocie Buffa nic ekscytującego nie ma bo to duża i stateczna krowa. Nie liczyłbym na żadne dynamiczne manewry tego starocia.

--- Koniec cytatu ---

nurek czy Ty juz sie czasem chlopie nie wypaliłeś??
:D

--- Koniec cytatu ---

Też mi tak się zdawało, że się chłopak wypala bo dziś rano (na serio) miał nad avatarem 7 samolocików a teraz już tylko 3.  ;D  Ratujmy nurka bo tonie. (żarcik taki  ;) )

volt:
Też nie widziałem jeszcze B-52 w locie. Choćby miał raz przelecieć, i tak spalę migawkę ;D Jeśli oczywiście wtedy nie będę uziemiony w biurze prasowym...

nurek:
Nie, nie wypaliłem się powiem więcej nie napaliłem się nawet niczego.
Uważam że B52 w prostym przelocie bedzie mało ciekawy i tyle (pomijając egzotykę typu). Ostrawa co innego, tam były dwa zajścia,  lądowanko, spadochronik i inne pierdoły. No i Buff nie zmieścił się na drodze kołowania pomimo wielkości lotniska.
Żałuję tylko że nie byłem na odlocie, bo zawsze podobały mi się czarne warkocze ciągnące się za startującym Buffem.

A poza tym, mogę być inny?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej