IMPREZY LOTNICZE - FORUM OTWARTE > Archiwum 2011
Air Show Radom 2011 [27-28.08.2011]
BNOVY:
--- Cytat: Maciekross w Styczeń 04, 2011, 10:14:11 pm ---Volt skad to wiesz ? przeciez to nie jest pewniak , wszystko wyjdzie podczas negocjacji
--- Koniec cytatu ---
Ani B52, ani E3 nie mogą lądować w Radomiu, ze względu na krótki pas- więc jedyną opcją jest pokaz, przelot z dolotu :)
hesja:
BNOVY - wyladowac B-52 moze
ale do startu mu brakuje 500m :)
beda przeloty (potwierdzone) - no chyba ciekawszy niz stanie na stojance?? :)))))
ja sie ciesze!!
Tomaszek:
Dla tych co nie zmieszczą się do hotelu który rezerwowała Joa: 1,5 km od lotniska jest hotel Gryf, ze strzeżonym parkingiem w cenie 130 PLN za dwójkę. Próbowałem zarezerwować od razu większą ilość i ewentualnie pogadać później czy nie chcecie zmienić hotelu, niestety w tej chwili zostały jeszcze dwie dwójki i dwie jedynki (też 130 za dobę). Kiedy dzwoniłem w listopadzie powiedzieli mi że rezerwacje na sierpień będą przyjmowali najwcześniej w lutym, dzisiaj okazało się że jednak zaczęli wcześniej :( Jeśli więc ktoś jest chętny to zalecam zadzwonić jak najszybciej (http://www.hotelgryf.radom.pl/kontakt.htm) Zaletą hotelu jest położenie, można zostawić samochód i pójść spacerkiem, przemieszczanie się po Radomiu w czasie pokazów to jakaś masakra jest.
Pozdrawiam
czachus:
--- Cytat: Tomaszek w Styczeń 05, 2011, 03:59:28 pm ---Dla tych co nie zmieszczą się do hotelu który rezerwowała Joa: 1,5 km od lotniska jest hotel Gryf, ze strzeżonym parkingiem w cenie 130 PLN za dwójkę. Próbowałem zarezerwować od razu większą ilość i ewentualnie pogadać później czy nie chcecie zmienić hotelu, niestety w tej chwili zostały jeszcze dwie dwójki i dwie jedynki (też 130 za dobę). Kiedy dzwoniłem w listopadzie powiedzieli mi że rezerwacje na sierpień będą przyjmowali najwcześniej w lutym, dzisiaj okazało się że jednak zaczęli wcześniej :( Jeśli więc ktoś jest chętny to zalecam zadzwonić jak najszybciej (http://www.hotelgryf.radom.pl/kontakt.htm) Zaletą hotelu jest położenie, można zostawić samochód i pójść spacerkiem, przemieszczanie się po Radomiu w czasie pokazów to jakaś masakra jest.
Pozdrawiam
--- Koniec cytatu ---
Owszem masakrą ;) jest przemieszczanie się. Słuchajcie, ja pochodzę z Radomia i mama nadal tam mieszka. Qna kiedyś u mnie był (w 2007) więc wie jak dojechać. Mieszkanie jest jakieś 20-30 minut pieszo od wejścia na lotnisko od ul. Lotniczej/Al. Wojska Poslkiego. Okolica spokojna i auto można zostawić. A jak ktoś się bardzo boi to jest niedaleko parking strzeżony-kiedyś kosztował 5-7zł za dobę więc koszt nieduży.
Ja będę w Radomiu od środy 24 sierpnia więc służę pomocą jak będzie trzeba.
Sądzę też, że będę miał 2-4 miejsc w chacie więc mogę kogoś ugościć :P Oczywiście za free, bo ja zdzierca nie jestem. Trzeba tylko papu sobie zorganizować :P
nurek:
W przelocie Buffa nic ekscytującego nie ma bo to duża i stateczna krowa. Nie liczyłbym na żadne dynamiczne manewry tego starocia.
Imponujący jest rozmiar i gwizd 8 silników.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej