IMPREZY LOTNICZE - FORUM OTWARTE > Archiwum 2011

Air Show Radom 2011 [27-28.08.2011]

<< < (91/102) > >>

Master_D:
Nurek@ Sorka, ale uwierz mi, że większą cześć spędziłem na stoisku Fan Klubu BCI, a często bywałem pod wieżą kontrolną, a po drugie pewien członek założyciel i Prezes którego spotkałem nic mi nie powiedział, że będzie taki Camp i sympatycy mają wstęp ;)

Qna:

--- Cytat: Złoty w Sierpień 29, 2011, 10:25:24 am ---
--- Cytat: lukaszp w Sierpień 29, 2011, 10:21:44 am --- 

Jestem jeszcze ciekawy waszego zdania odnośnie niedzielnej pozorowanej walki 16tek z Migami kiedy to nasze 16ki w pewnej chwili zblizyły sie do siebie "ciutek" za bardzo, gwałtownie uciekli po czym delikatnie mówiąć koledzy zypełnie stracili rytm, pretkość i kierunek ... :) może za dwa lata Migi powinny ganiać ?

Łukasz

--- Koniec cytatu ---

Z naszej perspektywy jedna z szesnastek znalazła się w pewnym momencie dość blisko.... ziemi, przypominało mi to dziwny manewr Lima w Zeltweg...
odetchnęliśmy jak wyszedł z tego...

--- Koniec cytatu ---

Wspominałem w sobotę, że ten manewr na małej prędkości mnie przeraża (tak wim cały ja :P) akcji nie widziałem, bo przepinałem puchy, ale z Waszych opowieści wynika, że sprawa była poważna :/  teraz jeszcze bardziej się cieszę, że ten airshow był delikatnie mówiąc inny niż dwa poprzednie.

Majek:

--- Cytat: Qna w Sierpień 29, 2011, 11:07:42 am ---Wspominałem w sobotę, że ten manewr na małej prędkości mnie przeraża (tak wim cały ja :P) akcji nie widziałem, bo przepinałem puchy, ale z Waszych opowieści wynika, że sprawa była poważna :/  teraz jeszcze bardziej się cieszę, że ten airshow był delikatnie mówiąc inny niż dwa poprzednie.

--- Koniec cytatu ---

Mnie tam ciary po plecach łażą, jak sobie Szwajcarów z piątku przypomnę... Na zachodnim siedziałem i jak po wyjściu z serca zlecieli poniżej drzew, to moje serce na chwilę się zatrzymało...

Koper:
Co do AS a byłem tylko w sobotę to wrażenie zrobili na mnie Francuzi, Włosi, Szwajcarzy, Grek i Holender. Reszta to malizna, nawet mjr. Iwaszko wspomniał że mu pokaz nie wyszedł.
Niedziela MM i od razu była moc.

bronek:
To ja też się odmelduje - cały, choć podrapany :) Za to uśmiech jest :)

Co do pokazów to było kilka momentów które spowodowały wstrzymanie oddechu... swiss dał ostro ale i Frecce nie pozostały dłużne...

Ktoś wie czemu włosi wrócili tak szybko w niedzielę?

Co do Greka zgadzam się iż w piątek pokaz był zaje... :) Mam nadzieję że Hellenic F16 Demo Team jeszcze będzie można oglądać w Radomiu.

Pozdrowienia dla całej spotkanej ekipy. Uszanowanie dla króla który zaszczycił nas swą obecnością :)

P.S>  Wyrażam jedynie głęboki żal iż nie poznałem słynnego Master_D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej