IMPREZY LOTNICZE - FORUM OTWARTE > Archiwum 2011

Air Show Radom 2011 [27-28.08.2011]

<< < (90/102) > >>

Amon:
A właśnie, co ten Grek w niedzielę takiego powera dostał? Co mu zrobiliście? :) Głową nie nadążałem obracać hehe.

hesja:
zobaczył króla na trybunie to się poczuł, że musi dac z siebie 200% :)

nurek:

--- Cytat: Amon w Sierpień 29, 2011, 08:42:08 am ---A właśnie, co ten Grek w niedzielę takiego powera dostał? Co mu zrobiliście? :) Głową nie nadążałem obracać hehe.

--- Koniec cytatu ---
3000 lat lotnictwa Grecji zobowiązuje.

lukaszp:
Czesc ,
  ... byłem z drabiną na koncówce pasa cały piątek , byłem z drabiną na skaryszewskiej całą niedziele ... a w sobote byłem na terenie lotniska zrobić statykę  , co prawda z całą rodziną ... ale światło do zdjęcia sprzed barierek było fatalne, wiekszośc pod słońce ...  skarysewska i końcówka pasą bez porównania lepsza a i towarzystwo na drabinach obok fajniejsze :)

Co do greckiej 16tki to sobotnia i niedzielna prezentacja była niczym w porównaniu z treningiem w piątek !!!!  wielki szacun !   

Jestem jeszcze ciekawy waszego zdania odnośnie niedzielnej pozorowanej walki 16tek z Migami kiedy to nasze 16ki w pewnej chwili zblizyły sie do siebie "ciutek" za bardzo, gwałtownie uciekli po czym delikatnie mówiąć koledzy zypełnie stracili rytm, prędkość i kierunek ... :) może za dwa lata Migi powinny ganiać ?

Łukasz

Złoty:

--- Cytat: lukaszp w Sierpień 29, 2011, 10:21:44 am --- 

Jestem jeszcze ciekawy waszego zdania odnośnie niedzielnej pozorowanej walki 16tek z Migami kiedy to nasze 16ki w pewnej chwili zblizyły sie do siebie "ciutek" za bardzo, gwałtownie uciekli po czym delikatnie mówiąć koledzy zypełnie stracili rytm, pretkość i kierunek ... :) może za dwa lata Migi powinny ganiać ?

Łukasz

--- Koniec cytatu ---

Z naszej perspektywy jedna z szesnastek znalazła się w pewnym momencie dość blisko.... ziemi, przypominało mi to dziwny manewr Lima w Zeltweg...
odetchnęliśmy jak wyszedł z tego...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej