IMPREZY LOTNICZE - FORUM OTWARTE > Archiwum 2011
Air Show Radom 2011 [27-28.08.2011]
sila:
--- Cytat: bronek w Sierpień 27, 2011, 12:01:35 am ---Sila, Larki dzis jadac na południowa miejscówke ulyszałem taki spicz: - 'Ty popatrz, jak Ci ludzie oblepili płot. Na to kolega -'Zajebiste maja miejscówki.' w tym momencie minal za nami cień przelatujacego włocha - i wszyscy zazdrościli miejscówki :)
-A co ja mam z tym wspólnego? :o
p.s. Dla niedowiarków - bus na południe to nadal ten sam poczciwy STAR :-)
-Nie kumam tego tekstu (dzisiaj mnie nie ma w Radomiu i nie mam głowy do myślenia)-przetłumacz tak łopatologicznie co miałeś na myśli proszę.
--- Koniec cytatu ---
Chodziło Ci o to, że z larkym mieliśmy fajną miejscówkę ? A Ty nas widziałeś (i nie odezwałeś się) ?
larky:
Nieee, do osoby w firmowej koszulce zagaić należy :)
A tak z innej beczki - to nie umiem robić zdjęć samolotom :) jestem załamany moim dorobkiem...
sila:
Oj tam jaja se z koszulki robią ;D (albo ze mnie). Jakby co to ja jutro jestem w środku na trawce, przy barierce itp.
A Ty się larky nie wyMIGuj bo zrobiłam Ci fotę ja cykałeś zdjęcia (jak upublicznię to wszystko będzie jasne) :)
Qna:
Qna w domciu było genialnie ! To był cudownie spędzony week - end Dzięki wszystkim za miodzio zabawę :D
Dzięki wielkie dla MsrSa, Katriny i DeoCa, Mariorza za wsparcie techniczne.
Czolce za uratowanie pleców :)
Kompanom podróży za to że ze mną wytrzymali :)
Absolutnie wszystkim za ogromną dawkę humoru i pozytywnej energii.
No i oczywiście naszemu królowi który wszystko piknie ogarnął i jeszcze miał czas aby głosu poddanych wysłuchać :D
Spad:
Też się melduję :)
Dzięki wszystkim razem i każdej, i każdemu z osobna - było naprawdę super :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej