IMPREZY LOTNICZE - FORUM OTWARTE > Archiwum 2011

Air Show Radom 2011 [27-28.08.2011]

<< < (87/102) > >>

bronek:
 wczoraj w Radomiu działo się! :) widok śmiglowców sunacych tuż nad pasem za 'follow me' - ekstra, możliwość obejRZenia 'tygrysiego' gripena z 5 cm, tu i tam zajrzenia do kabin, rozmowy z ekipami, zerkniecie na back stage do stojanek - bezcenna :) moim zdaniem było warto zainwestować w SP.

larky:
A ja zajrzałem na to wasze podwórko pod nr 52 :) ale nikogo nie było. Spotkałem za to sympatyczną koleżankę w koszulce firmowej na końcu pasa i razem trochę popstrykaliśmy. Teraz siedzę na kempingu i kopiuję fotki i jedzą mnie komary heheheh.

Poprawka - chyba kolegę Spad-a widziałem przez płot ale mogę się mylić :)

sila:
Pozdrowienia od koleżanki z końca pasa  ;D.  Ja już po kąpieli i zgrywam foty co by jutro coś cyknąć jeszcze. Fajnie larky, że z nami byłeś  ;) Nie dawaj się komarom (zjadaj je)  ;D

bronek:
Sila, Larki dzis jadac na południowa miejscówke ulyszałem taki spicz: - 'Ty popatrz, jak Ci ludzie oblepili płot. Na to kolega -'Zajebiste maja miejscówki.' w tym momencie minal za nami cień przelatujacego Włocha - i wszyscy zazdrościli miejscówki :) p.s. Dla niedowiarków - bus na południe to nadal ten sam poczciwy STAR :-)

nie wiem jak inni ale na pokaz FRECCE biore szersze szkiełko max 70 :) dziś pobili konkurencje o trzy długości :)

Majek:
Taaak, Frecce dali świetny pokaz. Ale mnie rozwalił Ligtning. Jutro (dzisiaj w zasadzie), jak będzie latał, nie będzie takiego światła. Z zachodniego pięknie wyglądał w złotej godzinie. Ci, co nie byli, niech żałują. Poza tym wszystko się chowa przy dźwięku dwóch Merlinów na pełnym gazie, przelatujących nad głową. No i Grek w efie... Do tej pory mi we łbie huczy po tym, jak wyskoczył zza drzew i w ciasnym skręcie, na pełnym dopalaczu przeleciał dokładnie nad nami jakieś 50 m nad ziemią... Przypuszczam, że zebrał za to zjebę, ale to było genialne.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej