ZDJĘCIA INNE > Ludzie
Masai village
MarS:
--- Cytat: kichu w Styczeń 10, 2013, 10:58:20 pm ---piszac wczesniej ten komentarz myslalem o 15 takiej jak jest teraz (kadr) tylko dzieciak patrzy Ci w twarz jak gosc na 11 - bardzo ladna kadrowo
ta 15-ka swoja droga, slupy czy co to tam jest fajnie calosc zamykaja
--- Koniec cytatu ---
za kichem tzn jak patrzy w obiektyw dużo lepszy moment, ale ta nową 15 tzn z patrezniem to w tej wersji co pokazałęś to bym kadrował w kwadrat czyli ciachnał prawą stronę
--- Cytat: kichu w Styczeń 10, 2013, 10:58:20 pm ---7/11/17 poprobowalbym w BW
--- Koniec cytatu ---
kichu ... ale oni są wszyscy juz czarni i nie trzeba ich konwertowac na Black .... a obawiam sie że konwertowanie na White sie nie uda ... Michael Jackson próbował się wybielić i nie bardzo to wyszło ....
Qna:
4 Super jest :)
MarS:
Amon .....
po pierwsze to się przyznaj którą babeczkę z prezentowanych na fotografiach dostałeś w zamian za koszulkę ?
co do 4 .... myślę że miałeś tam zszargane nerwy, jak chciałeś zajarać i poprosiłeś o ogień to trochę to trwało co nie ....
co do 6 to tak się zastanawiam ... czy jak któryś ma oryginalne Micheliny lub Goodyery to ma większy szacun na dzielnicy ....
co do 7 to myślę że jak by tam pojechał Jamal z dokturową to by mogli zarobić kilkanaście kilo paciorków ....
no i na koniec .... ja wiem że to nie moja sprawa jakie masz preferencje i że nie powinno mnie to interesować ze czerwony kapturek Ci się spodobał .... ale Amon ... to jest facet :o ;D
hesja:
bjere calosc....
i zal mi tych dzieciaczkow mimo wszystko :( wiem wiem ze oni tam szczesliwi i takie tam ale...
no te postrzepione uszy i w ogole - nie bedzie szalu jak nie spie***li kiedys z tej wioski :/
krispol:
Dla mnie moc ! Ciekawie i kolorowo pokazane, a japonki z opon mega :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej