ZDJĘCIA INNE > Ludzie

Masai village

(1/4) > >>

Amon:
Zapraszam na foteczki z wioski Masajskiej z ludźmi w roli głównej.
Pstrykane w różnych warunkach więc i ze światełkiem różnie :).

1. Kobieca rada wioski

2. E.T.

3. Efekt cholernie niskich domów

4. Zapalniczka

5. To jakaś szycha, ale nie wódz

6. Jako ciekawostka - buty z opon samochodowych, popularny motyw w tych rejonach

7. Starsza pani

8. Starsza pani 2

Parę fotek czerwonego kapturka, tak mi się spodobał, że obpstrykałem dokładniej :)
9.

10.

11.

12.

13. Starszy pan

14. Inny starszy pan

Dzieciaczki:
15.

16.

17.

18.

19.

I że więcej nie mogę tu wrzucić, to bonusik, co to już był podobny, ale tu w opcji pan Masaj modli się o piękne zdjęcia spfl :)

20.

kichu:
Amon, jest bardzo apetycznie calosciowo :) bardzo przyjemnie sie oglada :)

ale ze poziom rosnie to i rosna moje wymagania :P

czepne sie osemki - nie siedzi to kadrze dobrze imho - tak ten kwadrat na sile - brakuje takiej jakby to ujac naturalnosci w tym kadrze
na 9 Pan zahaczy glowa o sufit ;) przesun to o pol cm w gore bedzie naturalniej siedzialo

nie wiem jakie byly warunki na miejscu, ale jesli mialbym sobie czegos zyczyc wiecej to takich portretow a la 11, gdzie czuc relacje foto - focony model,
a nie jest to pstrykanie egzotyki, ktora patrzy sobie gdzies tam w kosmos i ma Cie w d...

wez np. takie 15 - fota by miala 100% mocy wiecej gdyby dzieciak spojrzal Ci w obiektyw imho

fajnie pokazujesz detal, np. bardzo fajne to 4 z tymi dlonmi - super

w kwestii kadrowania jeszcze ta asymetria na 14 powoduje, ze elementem na ktory czesciowo zwraca sie uwage na focie to to ramie, ciachni z obu podobnie

i jeszcze dodam, ze pare fot moim zdaniem bdb gralło by w wyrazistym BW - takim ze smolistymi czerniami - wtedy zamiast goscia obwieszonego kolorowa cepelia
uwaga widza szla by na czlowieka - chocby rysy twarzy, cere zniszczona warunkami itp itd - taki troche wiekszy impact

to tak w ramach konstruktywnych przemyslen :) calosc oczywiscie obejrzane z przyjemnsocia - good job

Amon:
Dzięki kichu za konkret ;)

--- Cytat: kichu w Styczeń 10, 2013, 10:39:36 pm ---wez np. takie 15 - fota by miala 100% mocy wiecej gdyby dzieciak spojrzal Ci w obiektyw imho

--- Koniec cytatu ---

Może być?
21.

Złoty:
Widać, że słonko było ostre...
No ale jak je już złapałeś z dobrej strony to.... Super!
:)
Jeśli miałbym wybrać tylko jedno to byłaby to dziesiątka.
Ale nie muszę więc wezmę wszystkie :)

kichu:
piszac wczesniej ten komentarz myslalem o 15 takiej jak jest teraz (kadr) tylko dzieciak patrzy Ci w twarz jak gosc na 11 - bardzo ladna kadrowo
ta 15-ka swoja droga, slupy czy co to tam jest fajnie calosc zamykaja

z kolei 16 jak on patrzy przed siebie tez idealnie pasuje - i kadrowo i momentowo - bdb
a 21 jest tak miedzy jednym a drugim :) wiec chyba wybiore obie pierwotne wersje tak jak sa

7/11/17 poprobowalbym w BW

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej