FOTO-TECHNIKA > Technika i sprzęt fotograficzny

Nikkor 300/4 IF-ED

<< < (3/13) > >>

Eskimos:
Ja mam szklo bez vr i daje rade , na rurach nie ma wiekszego problemu, ciezej za to na smiglach zrobic pelny okrag, pewnie ze vr dobra rzecz ale bez tego da sie zyc w koncu nikt nie mowil ze w spfl bedzie lekko  ;D

kichu:
Eski, ale Ty przy tej masie szkla jak sie rozbujasz na panoramie, to masz stabilizacje z automatu :)

kichu:

--- Cytat: volt w Październik 31, 2012, 10:49:40 am ---I mydło, i poruszenie. Sprawdzane na TC szamala i deoca. Syf do porzygania, aż się odechciewa focić widząc takie efekty na kompie...

--- Koniec cytatu ---

volt, ty lepiej wrzuc gdzies pare rawow z exifami to obejrzymy :)

Robteek:
Volcie, całkowicie Ciebie rozumiem, mam ten sam zestaw i kurwica mnie strzela, że wydałem kupę kasy i dupa z focenia.
Nieporównywalnie lepiej na 70-300 zdjęcia wychodzą  niż na tym 70-200 + TC 2,0. Samo szkło jest zajebiste, ale z tym TC to jakaś tragedia.
I coś jest na rzeczy bo byłem już dwa razy w Nikonie po prośbie i dwa razy kombinowali, oglądali fotki i dupa z tego wyszła.
Sprawdzałem na TC Larkiego i to samo.
Próbowałem się z tym zestawem zaprzyjaźnić  i wydobyć pozytywną energię właśnie w Ostrawie.
Efekt był takie, że drugiego dnia fociłem bez TC, ot co ?
Amon nie wiem jakim cudem udało Tobie się zrobić tym zestawem takie ostre foty, to chyba jakieś czary z afryki przywiozłeś w plecaku.

Amon:
kichu mi coś w puszce poustawiał i tak zaczęło wychodzić :).
kichu - bierz tysiaka za ustawienie puchy, wszyscy skorzystają i taniej niż zakup pro-szkła ;).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej