FOTO-TECHNIKA > Technika i sprzęt fotograficzny

TC 2.0 E III - Nie jestem zadowolony !

<< < (3/7) > >>

wilk:
Robtek, nie będę powielał
tu sobie możesz zobaczyć wpływ TC : http://spfl.pl/forum/index.php/topic,5955.45.html

Silvver:
Robteek, ten zestaw nie daje takiego mydła jak na tych fotach. Coś tu nie trafiło ale raczej warunki pogodowe.
Wstaw może jakieś inne zdjęcia z pokazów bo ten zestaw na bank jest lepszy niż 70-300. Też robiłem rok temu taką przesiadkę i byłem zadowolony.

Popatrz na mój set aplikacyjny. Pierwsze 5 zdjęć to ten zestaw na ogniskowej 400

Tomaszek:
Jest coś w tym przyzwyczajaniu się do nowego szkła. Ja też na początku miałem ochotę przepinać się na 70-300 bo nie byłem zadowolony z jakości zdjęć. Wierz mi jednak, że tym zestawem da się zrobić ostre zdjęcia. Kwestia treningu chyba. Poniżej masz dwa przykłady. Oba na 400 mm, pierwsze po przymknięciu do f8, drugie to pełna dziura.

Jamal:
Postaw sprzęt na statywie, strzel testowo trochę statycznych zdjęć i dowiesz się wszystkiego. Znając foty Tomaszka czy Amona zestaw radzi sobie bardzo porządnie jeśli chodzi o jakość.

kichu:
nigdy sie nie da wykluczyc walnietego konwertera... choc brzmi nieprawdopdobonie (no bo niby co w TC mogloby sie zepsuc), to mialem przyjemnosc z jednym takim (byl to akurat TC17)

za nic w swiecie nie trafial z ostroscia

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej