FOTO-TECHNIKA > Technika i sprzęt fotograficzny

400 2,8 AF-I

<< < (3/4) > >>

upadek:
ale jak sam piszesz, że to super okazja i w razie jak Ci nie podejdzie
to sprzedasz z dużym zarobkiem i pocałowaniem w rękę to ja bym się nawet nie
zastanawiał w takiej sytuacji to raczej ryzyka żadnego nie ma, no chyba, że zaraz padnie   

Eskimos:
Na ebay to szkło w wersji zarznietej przez zawodowców stoi po 12000, dobre sztuki po 15-18, dość rzadkie szklo i poszukiwane przez ptasiarzy, jak już sie pokaże to szybko znika, myślę że ze sprzedażą nie będzie większego kłopotu, pomyśle nad nim jeszcze ale strasznie korci :D

Eskimos:

--- Cytat: upadek w Kwiecień 02, 2012, 10:49:10 am ---ale jak sam piszesz, że to super okazja i w razie jak Ci nie podejdzie
to sprzedasz z dużym zarobkiem i pocałowaniem w rękę to ja bym się nawet nie
zastanawiał w takiej sytuacji to raczej ryzyka żadnego nie ma, no chyba, że zaraz padnie

--- Koniec cytatu ---

No wlasnie, cena 50%, silnik nie wydaje jakis dziwnych dźwięków więc może nie padnie po tygodniu, zawsze mogę sprzedać i zarobić jeszcze tylko że jakieś zdjecia też by się przydały a nie mam pojęcia jak to się sprawuje w terenie, w sample z netu nie wierze sam wiem co niektórzy magicy potrafią zrobić

wilk:
Okazja czy nie to ja bym sobie odpuścił :(, Skoncentruj się na 500/4VR lub 300/2.8VR i nic innego nie szukaj.
Szkło baardzo nieporęczne, a że jest kryzys to i z odsprzedażą może być problem.

Amon:
Szczególnie że za 15k to można spokojnie kupić 200-400 f4 - uniwersalniejsze i da się focić ;).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej