FOTO-TECHNIKA > Technika i sprzęt fotograficzny

400 2,8 AF-I

<< < (2/4) > >>

Eskimos:
Ciezka  to jest 500, ta 400 nie nadaje się nawy do noszenia ;) bawiłem się nią chwilę, poczekamy co powie dyziek.

Dyziek:
Eski dajesz na siłkę i dasz radę ;) A poważnie to szkło idealne pod monopod do koncertów, zwierzaków itp ale do fruwajek ciężka sprawa...choć jak już trafisz to jakość moc...
Więc ja bym odpuścił, celuj w 70-200 z TC i zmieścisz się w tej cenie;)

kichu:
za kolegami, wady dwie czyli brak VR - a waga tu robi - oj robi

no i to ze nienaprawialne

Eskimos:
70-200 z tc mam ale choruje na dłuższą stalke :)  Dyzio jak af się spisuje? Nie ma problemów z utrzymaniem się na celu? Przeostrzanie jest znosne? Bawiłem się nim chwilę ale to tak jakbym ferrari w garażu testował ;) z monopolem dam radę, walczyłem już troche i nieźle mi to idzie, w ostateczności mógłbym statyw odkurzyc. Wydałem to sobie tak, kupilbym go pojawił się troche, jak moje chude witki nie beda dawać rady to puszczę go na ebaya za dwa razy tyle i ludzie jeszcze w ręce będą mnie całować. Ale poczekamy jeszcze że dwa tygodnie, może trafi się jakas 300 vr.

Dyziek:
AF jak to w N - trafny i zbiera się :) Wada to waga, bo celując czujesz jak witki nie dają już rady i zaczyna się walka :) Jak możesz na nim zarobić i jesteś pewny tego to przygarnij, pobawisz się...będzie OK zostawisz nie to pogonisz i tyle :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej