ZDJĘCIA LOTNICZE > Video / Fotocast
2011 in Aviation Pictures made by hesja...
kichu:
moje zdanie znasz - dobra robota od a do z
i apropos tego co np. pisze kifcio, ze raz mocniej, a raz spokojniej... to patrzac na Twoje produkcje na przestrzeni czasu to mozna sie pokusic o stwierdzenie ze
filmy/sposob prezentacji dojrzewaja... np. zeszloroczny teledysk do Night Wisha to taki max - ostra muza i non stop jazda - a tutaj jest bardziej przemyslanie/dojrzale
sa momenty gdzie mamy ten max, sa momenty "uspokojenia" a i sa momenty jakies tam refleksji (watek Pana Marka)
poprzeczka idzie w gore... i będziesz miał sporo knucia z filmem za rok :)
Tomaszek:
--- Cytat: hesja w Styczeń 31, 2012, 01:14:19 pm ---Zdjecia i filmy (o wiele wiele drastyczniejsze niz to pokzane) z wypadku są chyba na kazdym portalu nie tylko tych informacyjnych...
--- Koniec cytatu ---
To też racja. Nie podejrzewam Cię o chęć lansowania się w ten sposób :) Wyjaśniałem raczej dlaczego ja, jako Tomaszek wahałbym się przed wstawieniem tego ujęcia. :)
Pozdrawiam
hesja:
spoko - ale czulem ze musialem wytlumaczyc dlaczego ja mimo wahan - wrzucilem to zdjecie :)
MarS:
Super !!!
za kichem, poprzeczka idzie w górę, mi tez te zmiany "nastrojów" się podobają, co do MSz to za kifciem, na poczatku MSz "latający" i nagle ta fota z wypadku i.... mnie zmroziło, ale ta sekfencja potem bajeczna i widać zę to "hołd" dla MSz choć pewnie sie znaj tacy co będa mysleć przeciwnie i to ci zarzucać.
Generalnie genialna robota :)
hesja:
dzieki kapitanie planeta :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej