ZDJĘCIA LOTNICZE > Video / Fotocast

2011 in Aviation Pictures made by hesja...

<< < (3/5) > >>

Jamal:
Ogólnie super, ale mi się nie podobają takie gięcie zdjęć. Przy thunderbirdsach na pierwszym jest w miarę oki, a później robi się z nich jamnik.

Generalnie majty zrywa ;)

krispol:
Kurcze no...podoba mi się :) bo...jakby mogło być inaczej ?

larky:
Bardzo mi się podoba, szczególnie MAKS-owa część z tymi radiowymi gadkami :) Co do fragmentu z MSz to ktoś kto do tego by się przyczepił musiałby być idiotą. To zdjęcie musiało się znależć by ludzie nie wiedzący o tym wypadku a oglądający film (np. z zagranicy) wiedzieli o co chodzi - hołd, oddany fantastycznemy pasjonatowi lotnictwa.  Dałbym tylko dłużej o sekundę czy dwie ten napis z nazwiskiem i datami.
Fotki wymiatają, muza świetna.

szamal:
Sławek,

podoba się, uwagi zgodne z kolegami, kapitalny moment w 2:13 przejście na zachodzące słońce, co do Szufy to moim zdaniem najmocniejszy fragment składanki i zdjęcie z kawałkami maszyny jest OK i pasuje w tym miejscu, i jak zwykle u Ciebie świetnie dobrana muzyka, jak w najlepszych trailerach z Hollywood  ;D

Amon:
Tak szczerze - zajebiście się cieszę, że to zrobiłeś. Zajebiście się cieszę, że obejrzałem (tv + głośniki :) obowiązkowo).
Robota profeska, ogląda się z zaciekawieniem i nawet...szkoda, że krótko :) w pozytywnym znaczeniu.
Motyw Marka S. wpleciony imho bardzo dobrze - widać o co chodzi, i na pewno nie ma w tym przesady. Zrobiłeś tyle ile można w tej chwili zrobić w tej sytuacji.

Obejrzy się pewnie jeszcze nie raz... dzięki za to, szczególnie fajnie ogląda się momenty, przy których się było i widziało na żywo czy też przez obiektyw swojego aparatu.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej