ZDJĘCIA LOTNICZE > Video / Fotocast
2011 in Aviation Pictures made by hesja...
hesja:
Fragment tekstu o filmie z mojej www:
"Jestem bardziej niż zadowolony z tego co udało nam się zrobić. Mam nadzieję, że prezentacja spodoba się również Wam. Starałem się pokazać w niej wszystkie emocje, które zawsze towarzyszą nam w lotniczym fotografowaniu. Podczas jego trwania bywa głośno i ostro, ale też lirycznie i nastrojowo. Czasem bywa patetycznie a czasem... cholernie tragicznie i smutno :( Mam nadzieję, że tego ostatniego nie będziecie mi mieć za złe. Nie mogłem jednak pominąć w prezentacji wydarzenia, które najbardziej wryło mi się w głowę i w serce w 2011 roku..."
reszta tekściwa tu: http://hesja.pl/XPL/content/czytaj/hesja_2011.htm
a na film zapraszam pod adres (oczywiscie tylko z Audio i tylko z HD):
2011 in Aviation Pictures by hesja
kifcio:
napiszę tak
jak zobaczyłem MS i kombinację foty z wypadkiem - zmroziło mnie i na chwile przestałem Ciebie lubić :( , ale po nastepnych fotach mi przeszło - generalnie za Marka - SZACUN
zdecydowanie pierwsza część Beware of PAF - wbiła mnie w fotel, zajebisty efekt z "trzęsieniem" i super dobrane foty
potem następny super moment to składanka HiTeca ale .... trochę pokazy IMO za spokojnie w porównaniu z PAF
aż do momentu zakręcenia śmigiełka Zelaźniaka i Smack my bitch - i znowu fajnie do momentu wypadku
Moskwa - fajne foty, ale też spokojnie to wygląda w porównaniu z PAF
ogólnie - bardzo ciekawie sie ogląda, muzyka - podchodzi bo też lubię Prodigy ;)
Tomaszek:
Film jak zawsze w pełni profesjonalny. Rewelacyjne efekty dodające dynamiki zdjęciom. Startujący F-16 robi wrażenie niesamowite.
Jeśli chodzi o część z Szufą - naprawdę pięknie pokazane. Nie wiem jednak czy zdecydowałbym się umieścić zdjęcie z samego wypadku. Nie każdy pewnie przeczyta tekściwo na stronie i może odnieść wrażenie że hesja wykorzystuje tragedię do lansu. Ci co Cię znają wiedzą, że tak nie jest, ale nie wszyscy Cię znają. Decyzja na pewno odważna i wykonanie piękne w każdym razie.
Złoty:
Niestety władza odebrała głośniczki w pracy więc tak na szybko - oczywiście zdjęcia - wiadomo.
Jeśli chodzi o MSz (podkreslam że nie wiem jak to jest zgrane z muzyką) - być może zostawiłbym dłużej ściemniony obraz...
hesja:
dzieki chłopy...
Tomaszek powiem tak - zdjecie pokazuje tylko chwile po uderzeniu i w dodatku jest nieostre i nie ma na nim nic "drastycznego" - Wiecie o co mi chodzi.
Mialo pokazac w filmie jak szybko ze wspanialej zabawy radosci i szalenstwa mozna na pokazach wpasc w tragedie smutek i dramat ;(
Jak niewiele trzeba by zrobic o jeden krok za daleko.
Ja uwazam, ze ten krok za daleko mialby miejsce gdybym pokazal Pana Marka i to jak go reanimowali ale Marka pokazalem takiego jakim byl dla nas - latajacego i zywego.
Na zdjeciu sa jedynie fragmenty platowca i rozbryzg wody...
Zdjecia i filmy (o wiele wiele drastyczniejsze niz to pokzane) z wypadku są chyba na kazdym portalu nie tylko tych informacyjnych...
Czy do lansu mi sie to przyda? Mam to gdzies... wiem za to ze sporo osob dowie sie o smierci Pana Marka (na zagranicznych forach tez) i zobacza go jako lotnika a nie jako cialo bez zycia...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej