ZDJĘCIA LOTNICZE > Różne
Park Sztywnych czyli statyka by OM
Rzepka:
--- Cytat: kichu w Grudzień 15, 2011, 11:32:49 am ---ale popatrzcie na to z drugiej strony... jak nasz Leszek walnie komplement to jest dopiero szacun ... bo przeciez mogł zabić ;) ;) 8) :P
--- Koniec cytatu ---
;D ;D
Co do komentarzy hlynura to mi osobiście wcale nie przeszkadza "ton" tych wypowiedzi a najważniejsze, że są pomocne i rzeczowe :)
OM:
Za kichciem ;D
--- Cytuj ---podstawowa sprawa to imho zeby pisac jasno, niezaleznie czy jest szorstko, czy lagodnie... bo najgrosze w takim rozmowach sa niedopowiedzenia
po ktorych autor zdjec zastanawia sie co tez komentujacy mial na mysli
--- Koniec cytatu ---
OTÓŻ TO!!
natomiast:
--- Cytat: hlynur w Grudzień 15, 2011, 11:30:25 am ---Wiesz co, najgorsze w tym wszystkim jest to............... że mam tego całkowitą świadomość.
Próbuję z tym walczyć, ale.................. charakteru i stylu tak szybko nie zmienisz.
Bardzo często nie odzywam się na forum, bo nie chcę nikogo zrazić.
--- Koniec cytatu ---
Hlynur, widziałam Twoj jeden z ostatnich postów, gdzie taktownie i kulturalnie, siłą woli i opanowaniem nie skomentowałeś ostrości i jakości obróbki pewnych zdjęć...i jakoś tak zaczełam się mimowolnie chichrać ;D
Hlynur nieopanowany potrafi na chwilkę podnieść ciśnienie, ale opanowany jakoś tak nienaturalnie wygląda ;D Więc jeśli o mnie chodzi, to przeszłam chrzest bojowy i na przyszłość wybieram komentarze hlynura w oryginale, bez powściągliwości, najlepiej jasno i klarownie, w punktach od początku do końca :D
A z Waszej pomocy z przyjemnością będę korzystać ;)
Amon:
--- Cytat: OM w Grudzień 15, 2011, 09:36:56 pm ---Za kichciem ;D
--- Koniec cytatu ---
No... nooo ;).
Jest nowy tekst :).
Nawigacja
Idź do wersji pełnej