ZDJĘCIA LOTNICZE > Różne

Park Sztywnych czyli statyka by OM

<< < (3/4) > >>

hlynur:
Jeśli nie dajesz sobie rady to pisz. Ja i podejrzewam inni też Ci pomogą.
Nikt nie chce żle, może czasem piszę ostro i nie przebieram w słowach..........żłośliwiec do sześcianu..................
Mnie "molestował" hesja w temacie obróbki w PS.
A wdzięczny jestem sfw za to, że zmusił mnie do nauki stosowania masek.
I tak można po kolei wymieniać innych, każdy wpis to rada i wskazówka.
Nawet oglądając prace pozostałych człowiek się wyciąga wnioski dla siebie.
Powodzenia.

larky:

--- Cytat: hlynur w Grudzień 15, 2011, 09:30:03 am ---Jeśli nie dajesz sobie rady to pisz. Ja i podejrzewam inni też Ci pomogą.
Nikt nie chce żle, może czasem piszę ostro i nie przebieram w słowach..........żłośliwiec do sześcianu..................
Mnie "molestował" hesja w temacie obróbki w PS.
A wdzięczny jestem sfw za to, że zmusił mnie do nauki stosowania masek.
I tak można po kolei wymieniać innych, każdy wpis to rada i wskazówka.
Nawet oglądając prace pozostałych człowiek się wyciąga wnioski dla siebie.
Powodzenia.

--- Koniec cytatu ---

Taaaak... ja to już od dłuższego czasu odnoszę wrażenie, że z Ciebie to taki enkawudzista forumowy. Twoje oceny są oczywiście bardzo merytoryczne i pomocne, tylko, że  takiego kifcia dla  przykładu rownież, lecz całkowicie pozbawione tej zjadliwej nutki :)
Może to wynika z tego, że ty jesteś budowlaniec? Z tego co wyczytałem na twojej stronie mosty budujesz. Tak się składa, że ja też w firmie budowlanej robię i wiem jak to jest w tym środowisku... jak nie przypier... to nie dociera do rozmówcy :)
Zmierzam do tego, że owe zjadliwości mogą czasem odstraszać świeżych forumowiczów od prezentowania swoich zdjęć a chyba nie o to chodzi.

hlynur:
Wiesz co, najgorsze w tym wszystkim jest to............... że mam tego całkowitą świadomość.
Próbuję z tym walczyć, ale.................. charakteru i stylu tak szybko nie zmienisz.

Bardzo często nie odzywam się na forum, bo nie chcę nikogo zrazić.

kichu:
ale popatrzcie na to z drugiej strony... jak nasz Leszek walnie komplement to jest dopiero szacun ... bo przeciez mogł zabić ;) ;)  8)  :P

a powaznie to ja myśle, ze osoby, ktora sa z nami dlużej już sie na tym stylu poznały i potrafia podejsc do niego z dystansem... natomiast
w stosunku do nowych no warto jednak rozwazniej, bo nie kazdy bedzie tych cech swiadomy

podstawowa sprawa to imho zeby pisac jasno, niezaleznie czy jest szorstko, czy lagodnie... bo najgrosze w takim rozmowach sa niedopowiedzenia
po ktorych autor zdjec zastanawia sie co tez komentujacy mial na mysli

ps. hlynur, zawsze mozesz w razie czego napsiac "za kifciem"  8)

larky:
albo "ZK" :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej