Na początek Wszystkich fanatyków lotniczego focenia gorąco Pozdrawiam

Muszę też zaznaczyć że dopiero zaczynam zabawę w focenie, a na to chyba nigdy nie za późno przynajmnej tak myślę . Napiszę że w pierwszej kolejnośći zobaczyłem Szeroki Kadr a w nim Hesję , 2. krok to poradnik 3 krok to Wasze forum

tematem zainteresowałem się strasznie , no i te super foty

więc nie czekając długo śmignołem sobie do Radomia , wrażenia niesamowite jak na mój pierwszy raz, aż sie dziwię że mnie tam nie było wcześniej

teraz w niedzielę skoczyłem do Bielska Białej na piknik lotniczy też super choć pokaz uboższy , ale do rzeczy . Jestem posiadaczem Nikona D90 + 70-300 VR zakup wogóle nie był przemyślany pod fotografię lotniczą (choć obiektyw bardzo chwalony) , poprostu za późno zobaczyłem to co zobaczyłem na własne oczy przed zakupem

Prosił bym o pomoc w doborze sprzętu co zmienić co zostawić tak do kwoty 10 tys. Napewno ktoś napisze , chłopie opanuj jedną zabawkę a potem zobaczysz jak pójdzie , i napewno będzie miał rację, bo wiem doskonale że muszę się dużo uczyć i to od podstaw, ale zaraziłem sie tym koniec i kropka

więc chciał bym pieniązki przeznaczyć na sprzęt, a nie na duperele,a to chyba rozsądny wybór. Przyznam się szczerze że na pokazach przy robieniu fotek brakowało mi przybliżenia

zawsze jak były super momenty to samolot był dośc znacznie oddalony dlatego powychodziły mi takie mini samoloty

za każdą radę, wskazówkę byłbym niezmiernie wdzięczny. Z Poważaniem , Wasz wielki fan