No i tak, a jednak przyleci, super!

Ale, jest jedno ale, trochę z tym miejscem to nie za halo !
Skibek i pozostali , miejscówki od strony działek, na przylot o tej porze (
przypomnę 7.40 czasu Warszawskiego) , nie są najlepszym pomysłem.
Jeśli lądowanie będzie na 33 to z tej strony będziecie zmuszeni robić zdjęcia dokładnie pod słońce a w pochmurny dzień pod światło.
To są doskonałe miejsca ale po godzinie 12.00.
Uważam, że na kołowanie na 33 i odlot z tego pasa można by się tam ustawić, jednak na przylot na 33 proponował bym inne miejsce.
Od cargo można podejść do progu pasa 33 dokładnie z drugiej strony . Wtedy przylot będzie ze słońcem.
Tam tez jest trochę miejsca na rozstawienie drabiny ( jak ktoś będzie miał) no i idąc dalej można podejść pod próg 33.
Do przejścia od cargo , to jakieś 400 - 500 metrów z buta, no ale przy cargo łatwo zaparkować.
Co wy na to by zmienić lokalizacje spotkania.
Gorzej będzie jak będzie zmuszony lądować na 15,
kibel totalny bo pozostaje tylko miejscówka na ulicy. Komis jest o tej porze zamknięty. Ale odlot był by z kolei ze słońcem i wtedy miejscówki Skibka lub moja.
Jeśli chodzi o wycieczkę na terminal, to odradzam bo, nie przejedzie, ledwo przejdzie a i tak miejsca na fotkę nie znajdzie
bo tam pół Warszawy i reszta kraju się zwali.
Z tego też powodu lepiej samochodem omijać wielkim łukiem ul. Wirażową, Żwirki i Wigury na odcinku od 17 Stycznia do Okęcia.
Ja to bym proponował taki porządek poranka.1 - Spotykamy się w umówionym miejscu, czas jak komu pasuje , ja chcę być pod płotem o 5 - 6 rano by zająć miejscówkę no i popstrykać próbki na innych maszynach.
2 - Potem krótka sesja z głównym bohaterem ( 25 - 30 sekund )
3 - Przejazd do Berger Kinga lub McDonalda na Al. Krakowską, śniadanie. ( kto ma samochód ten zabiera full , tyle ile w dowodzie rejestracyjnym ) , ja będę autem.
4 - Po śniadanku wracamy na odlot, i wtedy w zależności co uzgodnimy na śniadanku, jedziemy na miejscówkę Skibka lub
do komisu na Krakowska i focimy z długiej odlot z 33 ( wtedy będzie leciał prosto na nas ) i znów sesyjka 25 - 30 s.
5 - Piąteczka, niedźwiadek i do domciu na obrabianie fotek.

A jeśli chodzi o informację na jakim pasie wyląduje to dysponuję skanerem i np. o 6.00 mogę puścić SMS.
No ale musicie mi dać komóry na prv.

Co o tym sądzicie ?