Tak pomyślałem że warto było by zapytać Skibka,On tam chyba był ostatni na Antku...
Skibek...to może byś zaznaczył dokładnie gdzie ta górka,jak wysoka,itp. Bo może faktycznie wystarczy tylko na górke z drabinką sie wgramolić i będzie ok?
Edit. teraz tak popatrzylem na foty Skibka z Antka i myślę że górka+drabinka da radę....ale może się mylę.
Są trzy górki (może i więcej, ale 3 są bardzie "zarysowane"). Mają wysokośc ok. 2-2,5m od gruntu. Są nieco różnej wysokości i wielkości.
Największa powierzchniowo i najwyższa jest górka nr 3 i tam wejdzie z 10-15 osób.
Górka nr 2 jest chyba najniższa i panuje tam krzaczasty bałagan. Pojemność: ok. 3 osób.
Górka nr 1 jest średnia, ale nikt nikomu nie zasłania, nie ma chyba tylu krzaków, co na "2" i wejdzei tam jakieś 5-8 osób.
Górki sa jakieś 50-80m od ogrodzenia (tam mi się wydaje).
Stojąc na górkach bez drabinki widać pas startowy i zasieki na płocie nie zasłaniają. Jak ktoś będzie miał drabinkę to będzie mógł stanąć za tymi, którzy będa stali bezpośrednio na górce

.
Zalecam dojazd czerwoną (przerywaną) linią. Jak ktoś ma wyższe zawieszenie to może dojechać drogą gruntową, polną do końca pomarańczowej linii (czyli jakieś 200-300m od "parkingu" (który pomieści max 15 samochodów).
Ja peugeotem 206 dojechałem do końca pomarańczowej linii, ale był mróz, więc dało się jakoś dojechać. Po roztopach może być różnie.
Żółta linia to drogu typu "freestyle", czyli idzie się między krzakami, ściętymi drzewami, kałużami. Da się przejść bezproblemowo.
Od "parkingu" do górek idzie się jakieś 5-8 minut (kilkaset metrów).
Tam, gdzie narysowana jest niebieska drabinka to chciałbym właśnie ją ustawić, oprzeć o płot (jak przyjadę o 4 rano i sobie zarezerwuję miejscówkę

).
Oczywiście jak będzie siadał na "33"

Na zielono zaznaczyłem działkę, która jest ogrodzona i nie wiem, czy da się tamtędy przejść. Jak się da to pewnie po niezłym błocie. Ja się na to nie piszę, wolę iść w "cywilizowanych" warunkach

Mam nadzieję, że coś pomogłem.
A oto mapka: