HANGAR PARTY > Hangar Party
Prośba o poradę - odzież i obuwie w góry.
mark:
Sławol, ode mnie to za dużo się nie dowiesz, bo ja w Axalp byłem tylko 9 razy, na KP kilkanaście, a na Wilgarst ani razu :D . O ubraniu już wszystko wiesz, do żarcia nic nie zabieraj, bo na KP po taniości :D dają super pajdy z super śmierdzącym serem ( pychotka ), a i bro można kupić :). Tyle co mogę doradzić i być może do zobaczenia w 2020r.
Frogi:
Po pokazach jak już wszystko pakują to rozdają za darmo żarło i piciu :) :) Znaczy się ostatniego dnia :)
Sławol:
--- Cytat: mark w Marzec 16, 2019, 01:48:23 pm ---Sławol, ode mnie to za dużo się nie dowiesz, bo ja w Axalp byłem tylko 9 razy, na KP kilkanaście, a na Wilgarst ani razu :D . O ubraniu już wszystko wiesz, do żarcia nic nie zabieraj, bo na KP po taniości :D dają super pajdy z super śmierdzącym serem ( pychotka ), a i bro można kupić :). Tyle co mogę doradzić i być może do zobaczenia w 2020r.
--- Koniec cytatu ---
Wysiadłem ;D
A w 2020 roku pcham wszystkie moce portfelowo-logistyczne na AXALP właśnie. Zobaczymy, jak mi to pójdzie :)
@Frogi - a to tak bywa często, gdy już stragany składają i nie chcą, żeby się gotowe kanapki, czy napoje zmarnowały. Albo sprzedają za grosze albo rozdają. Załapałem się tak kiedyś u nas na kanapkę właśnie na jakimś pikniku pod wieczór, gdy chciałem coś kupić jeszcze ;)
Edit: parę słów.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej