ZDJĘCIA LOTNICZE > Współczesne lotnictwo wojskowe

Loto Fotki

<< < (3/4) > >>

Mori:
Ogólnie nie jest źle. Szacun za czasy na niektórych.
Tak generalnie to porównuje Wasze fotki do swoich z tych samych imprez :) i wychodzi mi że, poza kadrowaniem o którym już inni pisali, to raczej sporo z nich wygląda na przeostrzone.
Na 2-ce kontrast też raczej za mocny. 10-ka moooocno granulasta. 

Pimpuś:

--- Cytat: lubinek w Październik 24, 2017, 04:24:21 pm ---Podsyłam Kamana w wersji 16:9 :)
czas 1/30s
Autorem jest Paulina, jak na dość drobną osobę rękę ma stabilną - dwójka małych Dzieci przenoszonych na rękach to idealny trening :)

--- Koniec cytatu ---

Piękny panning. szacun dla Pauliny! Moja Grażyna to przenosiła 3 dzieci, a aparatu do ręki żmija nie chce wziąć!

szamal:
Fajne momenty, na b. duży plus czasy na jakich robicie zdjęcia, tylko jak pisali poprzednicy KADROWANIE psuje odbior fotek, musicie nad tym mocno popracować :) ale potencjał macie całkiem całkiem

wilk:

--- Cytat: szamal w Październik 28, 2017, 02:09:28 pm ---musicie nad tym mocno popracować :) ale potencjał macie całkiem całkiem

--- Koniec cytatu ---

a to ich jest dwóch czy więcej? ;)

Spad:

--- Cytat: wilk w Październik 28, 2017, 07:20:05 pm ---a to ich jest dwóch czy więcej? ;)

--- Koniec cytatu ---
Lubinek jest userem w wersji double ;) Może niebawem małżonka zacznie mówić tutaj własnym głosem i sama będzie wstawiać swoje zdjęcia ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej