Cześć ekipa,
Jak zapewne niektórzy z Was wiedzą, po 14 latach pracy, mój dotychczasowy chlebodawca podziękował mi za współpracę. Stało się to w ramach zwolnień grupowych.
Postawiło to pod znakiem zapytania moje planowanie odnośnie wyjazdów na pokazy w sezonie 2017. Po tylu latach, szukanie roboty i chodzenie na różne przecudne rozmowy kwalifikacyjne było dla mnie dużym stresem.
Stąd moja mała aktywność na forum i w ogóle towarzysko :/ Chwytając się w sumie ostatniej deski ratunku zdecydowałem się na podjęcie pracy na stanowisku kompletnie mi nie znanym, choć też w tematyce IT, tym razem jakby po drugiej stronie barykady - wsparcie sprzedaży.
Doświadczenia żadnego w tej dziedzinie nie mam, co najwyżej techniczne a i tak muszę się dużo nauczyć tematów bardziej związanych z marketingiem. Co za tym idzie nie mam żadnych wyrobionych kontaktów handlowych.
No i tu właśnie zwracam się z prośbą do Was Kochani. Jedni mnie znają dłużej, inni krócej ale zdecydowałem się napisać do Was bezpośrednio na forum.
Jeżeli macie jakieś kontakty, wpływ, znacie kogoś, kto w średnich, dużych i wielkich firmach odpowiada za rozwiązania IT to prośba o pomoc w dotarciu do takich osób.
Moja firma posiada wszelkie możliwe kompetencje we wdrażaniu rozwiązań i sprzętu wszystkich czołowych firm na rynku, szczegółowo nie będę się rozpisywał, gdyby coś to udzielę szczegółowych informacji.
Pomogło by mi to przetrwać okres próbny
i być może 2017 nie byłby dla mnie stracony.
Dzięki za uwagę i wszelki ewentualny odzew