HANGAR PARTY > Hangar Party

marsjańskie wynurzenia na temat zajebistych zdjęć i chooyowych komentarzy

<< < (4/7) > >>

szamal:
Marsjanin, a ja mam wrażenie ze to Ty na siłę chcesz przypiac nam łatkę ze tu sie rozdaje słoneczka i daje punkty za uśmiechniete buźki. Słuchaj nic na siłę, jeśli uważasz że Twoje zdjecia nie sa przeostrzone to niech tak zostanie i ciesz sie nimi bo ostatecznie o to chodzi by z tego hobby mieć fun. Uważasz że masz wysoką samoocene to nie czytaj komentarzy o swoich zdjeciach, tu naprawde nie mam musu, tu nikt nic nie musi, tu faktycznie nie jest kwestia dyskusji tylko tego czy ktoś bedzie Twoje zdjecia oglądał z przyjemnościa i często do nich wracał czy po pierwszym obejrzeniu wrzuci je do kosza. Nie chcesz słuchać opini o Swoich zdjeciach to ich nie słuchaj i znajdź dla nich miejsce gdzie beda cieszyć sie wiekszym zainteresowaniem, albo poczytaj nasze opinie i może postaraj sie sie do nich odnieść pozytywnie i popraw kilka fot a może sam dojdziesz do wniosku że to działa.

marsjanin:

--- Cytat: larky w Październik 02, 2016, 02:31:24 pm ---Myślę, że kolegami to dla Ciebie będą jak sami to stwierdzą. Na razie jesteś tylko forumowym bytem, dla mnie i zapewne większości z nich. Mieliśmy już tu na forum jednego delikwenta co obrabiał zdjęcia w gramofonowe rowki, zgadnij gdzie jest teraz? Dla mnie EOT, pierdolenie zakończone.

--- Koniec cytatu ---

Larky, pisząc o kimś na forum "kolega" używam tego jako określenia grzecznościowego, nie w sensie najlepszego przyjaciela z którym litry wódki wypiłem. Sadzenie się o takie głupstwa to jak sadzenie się o literówkę czy inne pierdoły, a to oznacza w forumowej dyskusji mniej więcej tyle, że nie masz nic do powiedzenia, czujesz się urażony i zły i chcesz po prostu aby Twój rozmówca też tak się poczuł :). To jak zagrywka z piaskownicy w stylu jesteś głupi i masz małego pisiaka :)
A co do tego gdzie kto teraz jest to mogę tylko powiedzieć, że nie wiesz gdzie ja jestem, tak jak ja nie wiem gdzie jesteś Ty. Chyba że masz na myśli że Ty jesteś w stowarzyszeniu fotografów a on nie i przez ten pryzmat postrzegasz sukces.

marsjanin:
Szamal Przeczytaj moje wypowiedzi, zobaczysz że napisałęm że zgadzam się z opiniami o przeostrzenie, więc przestań używać nieprawdziwych argumentów, kiedy nie masz innych. Pisząc np. o kadrowaniu pisałem to w odpowiedzi na jakiś post i nie do mojego zdjęcia tylko była to refleksja na temat powtarzających za każdym razem się uwag i opisanie mojego podejścia do tych uwag. i jest to pisane w odpowiedzi a nie wypisywanie przeze mnie opinii tylko po to by się wypowiedzieć.

Zobaczcie co się dzieje. Wrzuciłem zdjęcia, opisaliście mi co o nich uważacie. Zgodziłęm się z uwagami, napisałem że mimo iż chcę robić po swojemy to jednak gdzieś w przyszłości postaram się zrobić trochę bardziej pod to jak Wy postrzegacie foto. I TO WSZYSTKO!! Czy mogłem się zachować grzeczniej, w czym problrm ?

I bęc lawina postów bo najpierw się sadzicie że napisałem, że pod Was, potem się sadzicie że mam inne zdanie o fotografii czy o samym forum, a na koniec się sadzicie że to ja rozpętuję flame na forum.

Chcecie pogadać o fotografi możemy pogadać chceci pogadać o forum możemy pogadać, chcecie się przerzucać gównem, możemy się przerzucać, tylko nie miejcie do nie pretensji kiedy gównem rzucacie również Wy.
Przycisk "wyloguj" nacisnę wtedy, kiedy uznam że chcę go kliknąć, ale Wy możecie oczywiście mnie zbanować jeśli uznacie że są podstawy.

brovarsky:

--- Cytat: marsjanin w Październik 02, 2016, 03:05:44 pm ---Przycisk "wyloguj" nacisnę wtedy, kiedy uznam że chcę go kliknąć, ale Wy możecie oczywiście mnie zbanować jeśli uznacie że są podstawy.

--- Koniec cytatu ---
Dobrze, że chociaż w jednym się zgadzamy.

Spad:

--- Cytat: marsjanin w Październik 02, 2016, 02:20:11 pm ---Czasem to wygląda jakby na forum była algorytm wyłapujący centralne kadry i automatycznie dodawał komentarz "centralny kadr" :D

--- Koniec cytatu ---
To prawda. Jest również algorytm wyłapujący zdjęcia przeostrzone, nieostre, poruszone, zaszumione, zaśmiecone, słabe, nudne, fajne, świetne, znakomite, takie sobie i wybitne. I jeszcze parę algorytmów by się znalazło. Suprise surprise.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej