HANGAR PARTY > Hangar Party

marsjańskie wynurzenia na temat zajebistych zdjęć i chooyowych komentarzy

<< < (5/7) > >>

marsjanin:
Zmierzamy chyba w kierunku, kiedy napisze komuś życzenia z okazji urodzi "Wszystkiego najlepszego i dużo udanych kadrów" i rozpęta się wojna że skoro życzę udanych kadrów to na pewno mam złe intencje i się czepiam że wcześniej miał nieudane :)

Luzujemy gumy wa gaciach ?

Spad:
Skoro uważasz, że zmierzasz, to zluzuj.

marsjanin:
Spad, ale o ile zdjęcie nieostre możesz zdyskwalifikować za to że jest nieostre to jeśli ktoś zamierza pokazać coś centralnie nie możesz tego zdjęcia dyskwalifikować za centralny kadr. Natomiast co do pilota w mocnym punkcie to jednak zdjęcie często nie składa się z samego pilota i nieba.

marsjanin:

--- Cytat: Spad w Październik 02, 2016, 03:20:28 pm ---Skoro uważasz, że zmierzasz, to zluzuj.

--- Koniec cytatu ---

Tak jak napisałem, uważam, że zmierzamy (wszyscy) i powinniśmy poluzować (wszyscy) :)

marsjanin:

--- Cytat: brovarsky w Październik 02, 2016, 03:09:40 pm ---
--- Cytat: marsjanin w Październik 02, 2016, 03:05:44 pm ---Przycisk "wyloguj" nacisnę wtedy, kiedy uznam że chcę go kliknąć, ale Wy możecie oczywiście mnie zbanować jeśli uznacie że są podstawy.

--- Koniec cytatu ---
Dobrze, że chociaż w jednym się zgadzamy.

--- Koniec cytatu ---

Mam zatem rozwiązanie, która wszystkim się spodoba :) Możecie usunąć z forum moje konto (serio, ale chyba tylko admin ma takie uprawnienia).
Myślę że bardzo różnimy się w postrzeganiu może nie tyle samej fotografii co wszystkiego co jest związane z tym jak fotografia powstaje i co jest ważne i ważniejsze itp. Każdy temat w którym ścieramy swoje poglądy kończy się gównoburzą, więc może czas się pożegnać :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej