HANGAR PARTY > Hangar Party

marsjańskie wynurzenia na temat zajebistych zdjęć i chooyowych komentarzy

<< < (3/7) > >>

marsjanin:

--- Cytat: Złoty w Październik 02, 2016, 02:11:51 pm ---Czuję się trochę wywołany zatem pozwolę sobie nadmienić, że na 1 nie chodzi mi o kokpit w centralnym miejscu kadru ale o wektor który za chwilę roztrzaska samolot o krawędź. Chyba że pitot na tyle naostrzony że się przebije. Zdjęcie jest oczywiście przeostrzone.   

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

--- Koniec cytatu ---

Złoty tak na dobrą sprawę to nie miałem na myśli Twojego komentarz co do zdjęcia nr 1. Choć można było tak pomyśleć. Ja tym co napisałem miałem na myśli dość globalne zjawisko, gdzie pojawiają się zarzuty "pilot nie jest w mocnym punkcie" czy "centralny kadr".
Czasem to wygląda jakby na forum była algorytm wyłapujący centralne kadry i automatycznie dodawał komentarz "centralny kadr" :D

marsjanin:
Szamala z Twojej perspektywy może tak to wygląda, ale jak widzisz ja czy Mori mamy trochę inne zdanie. Podejrzewam że takie odmienne zdanie ma więcej osób, ale nie każdy chce je wypowiedzieć. Moim zdaniem jest zasada wymiany uśmiechów i zdobywania słoneczek za uprzejmość więc chcesz słoneczko to się uśmiechnij i podziękuj.

Jednak na tym polu szczerze mówiąc nie widzę miejsca na dyskusję, ponieważ nie jest to kwestia, kto ma rację a kwestja postrzeganie pewnych relacji itp. Ja to postrzegam inaczej ni Ty czy Carlito. I tak jak ja nie przekonam Ciebie tak i ty nie przekonasz mnie.

Zauważyłem że nasze dyskusje zaczęły Wam się podobać, że teraz T o Wy bardziej nakręcacie wątek niż ja  8)

larky:

--- Cytat: marsjanin w Październik 02, 2016, 02:10:10 pm ---
--- Cytat: larky w Październik 02, 2016, 02:02:00 pm ---Odnoszę nieodparte wrażenie, że jesteś jedną z tych osób, które lubią upajać się własną elokwencją. Po co tyle pierdolić o takich sobie zdjęciach?

--- Koniec cytatu ---

Larky, zwróć uwagę, że ja tylko odpowiadam kolegom na komentarze. Jeśli chciałbyś aby si ew tym wątku nie pierdoliło, to nie pierdol i po sprawie.

--- Koniec cytatu ---

Myślę, że kolegami to dla Ciebie będą jak sami to stwierdzą. Na razie jesteś tylko forumowym bytem, dla mnie i zapewne większości z nich. Mieliśmy już tu na forum jednego delikwenta co obrabiał zdjęcia w gramofonowe rowki, zgadnij gdzie jest teraz? Dla mnie EOT, pierdolenie zakończone.

brovarsky:

--- Cytat: marsjanin w Październik 02, 2016, 02:00:28 am ---(...) postaram się następnym razem wstrzelić gdzieś pomiędzy Wasz ideał a moją wizję. Raczej nie będzie to dążenie do czystego naturalnego zdjęcia, ale też postaram się nie przegiąć.
--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: marsjanin w Październik 02, 2016, 01:43:56 pm ---Gdybym chciał robić zdjęcia pod tutejsze gremium to bym takie robił
--- Koniec cytatu ---

Nie sadzisz, że zaczynasz lekko sam sobie przeczyć? (nie pierwszy raz już zresztą).
Przestałem już ogarniać o co Ci tak w ogóle chodzi... Masz straszne parcie, może nie na szkło, ale na jakieś słowotoki, z których tak naprawdę gówno wynika. Odnoszę wrażenie, że lubisz jak jest wokół Ciebie w chuj szumu, czy to pozytywnego, czy negatywnego. Obojętnie, aby się działo. Tutaj nikt nikogo na siłę nie trzyma, nie wymusza na nikim wstawiania zdjęć żeby je poddać ocenie. Zachowujesz się jak masochista jakiś, wstawiasz zdjęcia chyba tylko po to, żeby zrobić burzę, żeby się wykłócać o byle gówno...
Nie podoba Ci się nasze podejście do zdjęć? Nie musi. Zawsze możesz nacisnąć "Wyloguj się" i wstawiać zdjęcia np. na szajzbuku, dostaniesz ze 100 lajków to może się dowartościujesz w końcu.
eot.

Złoty:
Gdyby nie to, że rozmowa zbacza zbyt często na tematy poboczne to dawno tak dużo się nie pisało o fotografii na forum;)

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej