FOTO-TECHNIKA > Technika i sprzęt fotograficzny

marsjańskie teorie o chooyowych fotografach i świetnym sprzęcie

<< < (7/28) > >>

Hornet:
Marsjanin, zgodnie z Twoją teorią filmy również same się kręcą. Po chooy w takim razie reżyserzy...

Jack S.:
O,  to, to! Za Spadem i Hornetem.

marsjanin:
Co do posługiwania się konkretnymi przykładami np. Hesji czy kogoś innego to ok nie widzę zatem problemu jeśli nikt inny nie widzi.

Carlito jeśli chcesz mnie o coś zapytać bo się z czymś nie zgadzasz to pytaj wprost

Nie mam żadnego urazu odnośnie moich analiz kogokolwiek zdjęć, w sumie to nie bardzo wiem o jakich zdjęciach  z Mińska mówisz nawet nie przypominam sobie by ktoś publikował foty z tych pokazów, możesz podrzucić link do fot o które Ci chodzi albo napisać co masz na myśli.

Jack S.:
sfw vel Andrzej Rogucki mieszka w MM :) O to chodziło :)

IMHO Marsjanin za dużo ideologii dorabiasz.

marsjanin:

--- Cytat: Spad w Wrzesień 28, 2016, 01:15:01 pm ---- Zrobiłeś świetne zdjęcia, musisz mieć super sprzęt.
- Zrobiłaś świetny obiad, musisz mieć super garnki.

--- Koniec cytatu ---

Jeśli nie uargumentujesz szerzej dlaczego nie zgadzasz się z tym co napisałem to takie wstawki nie mają sensu. Was jest ponad 70 osób jak każdy stwierdzi że będzie sobie kpił to może i będzie dla Was zabawne ale argumentu w tym żadnego nie ma.

--- Cytat: Hornet w Wrzesień 28, 2016, 01:16:15 pm ---Marsjanin, zgodnie z Twoją teorią filmy również same się kręcą. Po chooy w takim razie reżyserzy...

--- Koniec cytatu ---

Co ma piernik do wiatraka. Mówisz o produkcji w której bierze udział 1000 osób sprzet o wartości milionów dolarów itp. Nie widze żadnego logicznego połączenia pomiędzy tym o czym ja pisałem a tym co Ty piszesz.

--- Cytat: Jack S. w Wrzesień 28, 2016, 01:26:41 pm ---sfw vel Andrzej Rogucki mieszka w MM :) O to chodziło :)

IMHO Marsjanin za dużo ideologii dorabiasz.

--- Koniec cytatu ---

Ja komentowałem kiedyś jakieś zdjęcia Andrzeja Roguckiego ? Nie pamiętam szczerze mówiąc, ale kto wie może po pijaku :)

Za dużo ideologii? chyba odwrotnie, Sądzę, że próbujecie dorobić ideologię do prostej sprawy, którą opisałem najprościej jak się da w pierwszym poście.

Panowie zanim zaczniecie się przeskakiwać w porównaniach i spłaszczaniu moich wypowiedzi czepiania się pojedynczych wyrazów pomijając kontekst itp. bo widzę że może to w tę stronę zmierzać, to może ktoś się zdecyduje w końcu na moją wcześniejszą propozycję.
Bo możemy gadać i gadać każdy będzie się przeskakiwał a rozwiązanie jest proste. Wyjdźmy na pole i sprawdźmy.

Ktoś jest chętny ?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej