większości dupa się podoba ,
a szczególnie ładna, reszta jest mniej atrakcyjna
Powiem Ci, że jest dobrze, ale... 19 do kosza-nie widzi mi się, za duże ziarno. 20-mam mieszane uczucia, bo daje po oczach; zlikwiduj syf ok. 1,5 cm. od lewego skrzydła w bok.
No ok. Przyjąłem na klatę uwagi co do 19-stki
Myślałem, że szaro-bure tło i samolota będą dobrze kontrastowały z pomarańczem dopalaczy. Trochę też zabrakło tu milimetrów, żeby z większym cropem powalczyć.
Ziarna się nie boję... Wiadomo, że nowe generacje lustrzanek to wyższe używalne iso, itd... ale kiedyś żyło się z ziarnem i było OK. Teraz taki trend nastał odszumiania absolutnego zawsze i wszędzie. Ale to temat na inną rozmowę
@MsPilotka - myślę, że wysłanie aplikacji to kwestia też pewności siebie... Jak wszyscy mam kuuupę fotek wyrzuconych do kosza. Moje pierwsze fotografowanie myśliwców to był koszmar. Nie wiedziałem jak aparatem nadążyć za tym cholerstwem... Po prostu w pewnym momencie po przeczytaniu poradnika Hesjii, sporej ilości treningu i przewertowaniu m.in. forum SPFL doszedłem do wniosku, że mogę już "powalczyć" na trochę wyższym poziomie... Ale oczywiście czekam na werdykt. Jak to zwykle bywa "otoczenie" zweryfikuje moje wysiłki czynione w pocie czoła. Dlatego wystawiam moim zdaniem lepsiejsze pstryki na ocenę społeczności forumowej, jak i RA
PS: za zobaczenie syfu na ostatniej fotce masz u mnie dobre piwo, może być Koźlak
EDIT: na ciemnego eFa na 5-tce to taka była koncepcja artysty-fotografa. Stwierdził, że będzie sobie kontrastował z tym niebem, chmurkami i w ogóle...