Witam
Własnie dostałem mailem wyniki Kolegi
Squpien-a odnośnie oceny zdjeć przez RA.
Wynik: 65,17%
"Na gorąco" chciałbym serdecznie podziękować za uznanie. Dużą radość daje robienie zdjeć lotnioczych, wyjazdy na pokazy i widok latających maszyn przez wizjer aparatu, ale satysfakcja wynikająca z docenienia starań i wysiłku włozonego w te kadry jest równie wielka.
Pamiętam, że właśnie na forum SPFL zobaczyłem jakie można zrobić zdjęcia lotnicze, że oprócz uwiecznienia samolotu ze zdjecia można wycisnąć coś więcej. Że oprócz zrobienia typowego "pstryka" można powalczyć np. o fajną kompozycję i zaczęło mi to baaardzo odpowiadać. Pamiętam również dobrze moje pierwsze próby, które są zarchiwizowane gdzieś na płytkach CD i może kiedyś wrzucę kilka z nich jako przykładowe fotki działu "jak można zepsuć zdjęcie lotnicze".
Dzisiaj czuję, jakbym miał już jakiś pierwszy swój etap życia fotografa lotnczego za sobą i mam ochotę na więcej!
Na ten rok planuję prawdziwą "eksplozję rzowoju" - uczestnictwo w co najmniej kilku imprezach lotniczych i rozwój sprzętowy. Mam również nadzieję na rychłe poznanie członków Stowarzyszenia, których kojarzę do tej pory tylko jako avatary na forum
Jeszcze raz dziękuję za uznanie. "To mały krok dla ludzkości, ale duży krok dla mnie" - kończę swój przydługi wywód parafrazą cytatu klasyka. Jeszcze raz dziękuję i do zobaczenia!