Jak dla mnie set taki bardziej mieszany. Są w nim dobre zdjęcia ale są i niezbyt dobre. Bardzo podoba mi się 1 i 6. Ogólna uwaga do wielu zdjęć w tym secie - zwróć uwagę na niebo. Bo momentami wychodzą na nim dziwne rzeczy jak np. na 7. Albo masz takie mega syfy na matrycy, albo ci zmoczyło obiektyw

Na 12 niebo się już całkiem rozjechało.
Tak konkretniej to:
1 - bardzo fajne, podoba mi się.
2 - nie leży mi kadr, tak trochę za blisko krawędzi te maszyny są. Obciąłbym te dymy u góry i podciągnął samoloty. Dodatkowo u mnie wygląda to strasznie blado w sensie kolorów.
3 - OK.
4 - bardzo fajny kadr, ale mam wrażenie że troszkę miętki.
5 - tu jestem na nie. Sam palnik zdjęcia nie robi.
6 - bardzo ładne. Zarówno jakościowo jak i kadrowo.
7 - z tym zdjęciem to sam mam problem, bo też mam kupę takich. Sęk w tym że w takim ujęciu, w sensie że w kadrze jest cała maszyna i otoczenie, mi po prostu nie robi. Jak już to mocno ciąć i pokazać blisko, ale wtedy nie starcza mi jakości. W końcu odpuściłem sobie

8 - ładne, ale chyba mocny crop i poleciało po jakości.
9 - no i znów kadr fajny, ale jakości nie ma. Wygląda na to, że termika zabiła ostrość.
10 - ok.
11 - mnie takie kadry nie robią, ale to tylko mnie

12 - dolna maszyna trochę za blisko krawędzi, ale przede wszystkim wygląda na to że zmasakrowałeś je obróbką. Na niebie jakieś cuda powychodziły.
13 - sam nie wiem. Z jednej strony podoba mi się zamysł, z drugiej znowu nie leży mi ta obróbka.