IMPREZY LOTNICZE - FORUM OTWARTE > Archiwum 2011

Air Show Radom 2011 [27-28.08.2011]

<< < (5/102) > >>

Koper:
Co do F-22 dla mnie jest mało realne że zawita w Radomiu chociaż go nie lubię ale chętnie bym mu strzelił pare fotek...
A lista taka na 100% ukaże się najwcześniej w maju...
Moje pytanie do spfl czy kupujecie ten spotter pack i czy jest to w ogóle opłacalne i jak to wszystko wygląda....?

Dejwid:
i czym rozni sie spotter pack od prasówki ?

wilk:

--- Cytat: Dejwid w Listopad 14, 2010, 11:18:04 am ---i czym rozni sie spotter pack od prasówki ?
--- Koniec cytatu ---
W czwartek jesteśmy w MM na treningach, w piątek rano start do Radomia na treningi ;D, sobota i niedziela pokazy.

Spotter pack uprawnia do focenia w sobotę i niedzielę, preska daje możliwość focenia na lotnisku już od piątku ( no i jakieś gadżety dają ;))

MarS:

--- Cytat: wilk w Listopad 14, 2010, 12:08:42 pm ---Spotter pack uprawnia do focenia w sobotę i niedzielę, preska daje możliwość focenia na lotnisku już od piątku ( no i jakieś gadżety dają ;))

--- Koniec cytatu ---

Tadeo, a nie odwrotnie ? przeciez były jaja z preskami i w końcu zabrali wiekszości z nas preski a dali dodatkowę pule SP, pamiętam to o tyle dobrze ze był potrzebny szybki przelew i ja płaciłem za całość jak Asia dała sygnał... a przeca całą bandą byliśmy w Piatek na lotnisku

Koper:
W czwartek to i ja na EPMM jestem ale zastanawiam się nad tym jaką opcje sobie wykupić... zresztą jakie są.... hesja help!!!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej