Mars, to reklama butów czy sportu
Te dowcipniś
to sprzedaj mi innego pomysła na sport według założeń "żeby było o ludziach bez ludzi "
hmm na 1 chyba dał bym modelkę po prawej stronie żeby mieć jednolite tło bieżni, albo fajnie by wyglądało jak by bieżnia symetrycznie "zwężała" się. Ewentualnie poprosić modelkę o powolny (płynny) ruch nogą (mięśnie napięte jak na MŚ) , skupić się na jednym bucie tak z 1/5 i 400mm. Jak to widzisz?
Tomek jak bym ja dał po prawej, to po lewej by wszedł w kadr następny beżowy tor, bo tam na bieżni tory są pokolorowane na przemian
mam wersję "centralną" ze zwężaniem ale tam były inne mankamenty a i kadr mi mniej leżał
no o ten powolny ruch to była proszona, ale wyczynowy zawodnik to jakoś ma "zakodowane" SZYBKO, natomiast z czasem nie ma co schodzić poniżej pewnej granicy, bo np przy takiej 1/5 to było by widać bardzo mocno drżenie tych napiętych mięśni ... no ale z większymi eksperymentami to juz czasu nie było. wiecie, oni myśleli ze ja przyjde zrobi z 10 fotek i git, bo telefona dostałem o 17 że dobrze było by coś jak najdzybciej przyfocić bo oni foty na następny dzień rano potrzebują
wiec zanim się zorganizowałem w robocie i podjechałem na stadion to było przed 20 i juz światło siadało, i tak mi zeszło z 30 minut i chyba z 200 fot wypstrykałem, prosiłem o parę powtórek tego i owego ... to jak na wariata się gapili i chyba mnieli mnie dość, a sami wiecie ze to się tak nie da przyjść pstryknąć i już