Eski, zdjęcia są zajebiste!! Nie dziw się małej ilości komentów - zmęczenie Radomiem. Zazdroszczę, 5,7 i 10 to mój absolutny top, nie masz siedem z wyrównanym horyzontem przypadkiem? Zajebista ta woda!
PS. Skoro siedziałeś z tyłu to postrzelałeś z działka?
Sam jestem zmeczony radomiem, utknalem na nim i brakuje koncepcji do skonczenia setu, za duzo zdjec z jednej imprezy
nie słuchaj Złotego... za dużo wypił... ale zdjęcia i klimacik jest fajnie i zazdroszczę
Dobrze prawi, dzial tez z tych co to malo sie w nim dzieje i nikt nie zaglada, moze rozruszam go troche bo chyba do Bødo polece z nimi
Piatka naj, a gdyby tak z trójki z dołu odciąć lotnisko do lasu?
Mozna ciac, tak zrobilem bo dziadki chcialy z lotniskiem i nawet nie wiem czemu im tak zalezalo
zdjęcia się podobają,
a lotu nie zazdroszczę
Nie ma czego zazdroscic Tadziu, prawde powiedziawszy to nie wiele z niego pamietam, wiekszosc czasu mialem aparat przy oku a drugie zamkniete, co nie jest zbyt dobrym pomyslem w takim malym samolociku, nastepnym razem lykne sobie aviomarin
Fajne zdjęcia, super okazja, piękne widoczki za oknem. W sumie z czysto fotograficznego pktu widzenia chyba lepiej, że nie leciałeś Mothem. Choć z drugiej strony fajnie byłoby się przelecieć takim szmacianym cabrio
Dokladnie, widzialem zdjecia z Motha, wszedzie linki, belki albo kawal skrzydla. Tylko ze Mothem lata sie stylowo, wiesz, bialy szalik, biale rekawiczki i odlskulowy orzeszek