HANGAR PARTY > Hangar Party

ATTENTION - SLIPPERY ROAD :)

<< < (2/3) > >>

Amon:
będziem się stosować!

PS. chociaż skomentowanie 15 zdjęć dokładnie to trochę czasochłonna sprawa.

golden:
Problemem może być tylko TO jak ktoś odbiera krytykę swoich "dzieł" fotograficznych
bo są też tacy PROFi którzy krytykę swoich zdjęć odbierają często jako personalny atak ...
na szczęście znam te zjawisko tylko z innych  FORUM / FOR  ;D i jak na razie nie spotkałem się z tym
tutaj ......

--- Cytat: kichu w Lipiec 23, 2010, 10:08:31 am ---komentarz typu wybieram X czy Y pada z mojej strony wtedy gdy wejde na forum, a nie mam czasu zeby wiecej pisac,

--- Koniec cytatu ---

nie miałem akurat Ciebie na myśli tylko ogólnie .... 
nie zmienia to faktu że jak czasami czytam Kto jakie numerki wybiera to nawet nie sprawdzam
tego typowania LOTTO , a nawet mam wrażenie że to taka szybka droga do "nabicia postów", tylko po co ?
Ja raczej staram się unikać takich "merytorycznych" postów  a jak nie mam czasu to po prostu nic nie piszę  ;D

pozdrawiam

wilk:
To nie "to" forum i nie ma układów.
Tutaj jesteśmy po to, aby podnosić swój poziom fotograficzny jak i warsztat. Jeżeli trzeba to i też "kulturalny".
Nie ma obrażania się na krytykę oczywiście konstruktywną i żadnych jazd tutaj nie będzie!!!

Chyba wyraziłem się dość jasno ;)

kichu:
golden, ale z tym lotto to tez nie tak, jesli pisze ze wybieram X czy Y, to nie jest na odczepnego, ale raczej dlatego, ze wyjatkowo spodobala mi sie na tle pozostalych
zaprezentowanych zdjec... choc z braku czasu nie napisze dlaczego, to jednak
to tez jest jakas informacja zwrotna do autora... szczegolnie jesli pokazuje
kilkanascie prac.. i w kwestii niektorych kadrow jest 'niezdecydowany'

bo bywa tak, ze komentarz typu wybieramy 2 i 4 jest bardziej merytoryczny niz tekst
np. "dobre zdjec, jest klimat" etc.

Qna:
Zgadzam się z kichem. Krótki komentarz to najczęściej z pracy... (ostsatnio tylko z pracy pisze...) Wyczerpujący na spokojnie w dociu... Konstruktywna krytyka to podstawa , jeśli chcemy ryszyć z miejsca :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej