HANGAR PARTY > Hangar Party

ATTENTION - SLIPPERY ROAD :)

<< < (3/3)

mirroo:
Witam

Ja uważam, że pięć zdjęć to jest max co da się ogarnąć. Im mniej, tym treściwsze komentarze.
Oczywiście, jeśli zdjęcia są jakąś całością i musi ich być więcej, to trudno.

Amon:

--- Cytat: mirroo w Lipiec 23, 2010, 11:01:23 am ---Ja uważam, że pięć zdjęć to jest max co da się ogarnąć. Im mniej, tym treściwsze komentarze.

--- Koniec cytatu ---

Zgadzam się z tym.

Slavcio:
Panowie - nie ma komentarzy krótkich z pracy a długich z domu - dobrze o tym wiecie że to wielka sporadyczność.
Jeśli wskazuje ktoś (ja) że podobają się zdjęcia 2,5,6 to jest to częściowo OK, bo trzeba jeszcze napisać czemu reszta nie podoba się.
Optowaliśmy też za mniejszą ilością zdjęć w wątkach co ułatwi komentowanie (konstruktywne).
Ja staram się powiedzieć czasem jakąś uwagę, ale patrząc po (za hesją) komentarzach innych to nie chcę zostać wrogiem publicznym numer 1 ;-D

hesja:

--- Cytat: Slavcio w Lipiec 23, 2010, 11:57:27 am ---to nie chcę zostać wrogiem publicznym numer 1 ;-D

--- Koniec cytatu ---

eee tam, najwyzej nr 2 (po mnie) :P

deoc:
no i wlasnie... wiedzialem, ze wysylanie $$$ do Was to dobry pomysl - wystarczy zobaczy komentarze pod moimi ostatnimi fotami ;)
Ale fakt, ze  czesc zdjec przesadnie ocenialem, choc te ktore mi sie nie podobaja to rzeczywiscie ze pisze o tym :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej