Kompletnie przypadkiem uzbierała mi się z Radomia niezła seria pozdrowień od pilotów (pewnie nie tylko mnie dotknął ten przypadek)

.
Taki więc eksperymentalny, nieco inny zestaw - rodzaje pozdrowień z całej Europy

.
1. Szwajcaria - zauważyłem, że Szwajcar jako jedyny pozdrowienia wykonuje na wyprostowanej ręce, towarzyszy temu lekki uśmiech. Od dziś będzie to "gest biletera".

2. Ukraina - dość nieśmiałe pozdrowienia i w zasadzie do dziś nie wiadomo kto znajdował się nad samolotem

3. Belgia - tu jadą gestem przewodnika - "Proszę Państwa, na lewo pas startowy... nieczynny... najbliższy czynny pas startowy znajduje się w Modlinie..." (to belgijskie poczucie humoru)

4. Holandia - pozdrowienia bardzo profesjonalne, nawiązują mocno do żołnierskiego salutu. Dłoń przypomina nierozwinięty jeszcze listek roślinki, która jest symbolem Holandii.

5. Austria - ten wolał pozować Spadowi...

6. Austria - jak wracał to jeszcze przypomniał Spadowi, coby sobie VRa włączył

7. Czechy - typowe czeskie pozdrowienie - "Jsem kurva"

8. Turcja - [to zdjęcie nadal czeka na opis] wydaje mi się, że ktoś oprócz pilota był w kabinie... wnoszę po tej ręce co trzyma jakiś czip. W Polsce to wszystko ukradną.

9. Francja - jest OK

.

Co złego to nie ja

.