IMPREZY LOTNICZE - FORUM OTWARTE > Archiwum 2013

AIR-SHOW RADOM 2013 - Platforma FOTO - nowe wieści! :)

<< < (2/10) > >>

pepic:
Trzymam kciuki za realizacje pomysłu

Złoty:

--- Cytat: hesja w Czerwiec 26, 2013, 01:47:32 pm ---
--- Cytat: Eskimos w Czerwiec 26, 2013, 01:44:15 pm ---No to ci sie dostanie od "konkurencji", nie daj Boże zeby sie udało bo Cie zjedzą razem z zoledziami na koronie  ;D ;D

--- Koniec cytatu ---
Nie wiem... ja nie ogarniam czegoś takiego jak "konkurencja' w temacie fotografii lotniczej. Miejsca starczy dla wszystkich i każdy może robić sobie fotki takie jakie chce.
Myślę, że już czas najwyższy skoczyć te dyskusje z hasłami typu "my i oni", "konkurencja", "lepszy czy gorszy i kto najlepszy" a zacząć się wspólnie (nie tylko w małych podgrupach) bawić i nie patrzeć na siebie spod nosa...

--- Koniec cytatu ---
O to-to-to!
:)

Qna:
Dobra inicjatywa;)

Niech blue power będzie z gjenerałem

hesja:
kwiecin ale mi w tym piśmie nie chodziło o to by pokazać jakąś MOC stowarzyszenia (nie chce by to było tak odbierane)
ja tam piszę o dorobku całej społeczności fotografów lotniczych

czy można się do mnie o to przywalić? pewnie można :(
choć rzeczywiście wiele osob się pytalo czy cos dla nas będzie i prosilo, ze gdyby się udało to...

Chciałem by ktoś tam na gorze zobaczyl w końcu NAS wszystkich i pomyslal o nas w innych kategoriach niż MEDIA/PRESS
bo my mamy inne wymagania niż kilka rzędów krzeseł i namiot z internetem...

nurek:

--- Cytat: hesja w Czerwiec 26, 2013, 01:47:32 pm ---
--- Cytat: Eskimos w Czerwiec 26, 2013, 01:44:15 pm ---No to ci sie dostanie od "konkurencji", nie daj Boże zeby sie udało bo Cie zjedzą razem z zoledziami na koronie  ;D ;D

--- Koniec cytatu ---
Nie wiem... ja nie ogarniam czegoś takiego jak "konkurencja' w temacie fotografii lotniczej. Miejsca starczy dla wszystkich i każdy może robić sobie fotki takie jakie chce.
Myślę, że już czas najwyższy skończyć te dyskusje z hasłami typu "my i oni", "konkurencja", "lepszy czy gorszy i kto najlepszy" a zacząć się wspólnie (nie tylko w małych podgrupach) bawić i nie patrzeć na siebie spod nosa...

--- Koniec cytatu ---

Fajna inicjatywa i tylko przyklasnąć. Sam mogę ją poskręcać (tą trybunę).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej