IMPREZY LOTNICZE - FORUM OTWARTE > Archiwum 2013
AIR-SHOW RADOM 2013 - Platforma FOTO - nowe wieści! :)
Eskimos:
Slawek, ja nie znam tych "innych", "unych" i reszty swiata lotniczego ale czasami robia sie takie chore akcje, nie wnikam skad sie to bierze bo ja w nich nie biore udzialu, wiec ciezko mi wysuwac jakiekolwiek wnioski. Jakby mi moj osobisty, prywatny, na wlasnej piersi wychodowany wrog zrobil tak dobrze z Radomiem to chyba moglbym mu wybaczyc grzechy calych pokolen, przynajmniej na czas pokazow, nawet scyzoryk zostawie w Kielcach, niech sie chlopu rece nie trzesa ze strachu ;)
p.s jestem za zmiana zoledzi na kasztany, niech se ludziska sprobuja francuskiej kuchni :D
kwiecin:
ja rozumiem ze nie chcesz aby to bylo tak odebrane.
Pisząc o tej mocy mam na myśli, że w takich przypadkach STO działa bardzo na korzyść.
Bo nie występujesz tylko jako Slawek Krajniewski - fotograf, tylko jako SK fotograf + szef dużego, prężnego Stowarzyszenia.
A takie kwestie działają mocno uwiaryganiająco. W instytucjach ludzie zwracają na to bardzo dużą uwagę (a na słowo prezes to w ogóle :-) ), czy chcesz tego czy nie.
deoc:
napisane super i inicjatywa godna rozpowszechnienia takze na innych, nie tylko polskich forach i stronach o tematyce foto-loto. Gdybym tylko jakosc mogl opmoc, chocby przy rozstawianiu ww. platformy, chocby kosztem przyjazdu wczesniej do Radomia to jak tylko bede mogl to mam dwie lewe ręce chętne do pomocy :)
hesja:
no dobra - to będziemy paczeć co dalej :)
list poleciał dziś priorytetem więc jutro powinien już dojechać gdzie trzeba :)
kifcio:
zajebista inicjatywa
ten list jest tak naprawdę listem od całego środowiska fotograficznego anie od hesji, czy od SPFL
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej