FOTO-TECHNIKA > Komputery i oprogramowanie
Nowy Photoshop
nurek:
Tylko czekać, na obowiązkowe aktualizacje oprogramowań w naszych puszkach, np raz na pół roku.
Nie aktaualizujesz, nie pstrykasz. Oczywiście w trosce o dobro i bezpieczeństwo użytkownika.
MarS:
--- Cytat: nurek w Maj 18, 2013, 12:08:15 am ---Tylko czekać, na obowiązkowe aktualizacje oprogramowań w naszych puszkach, np raz na pół roku.
Nie aktaualizujesz, nie pstrykasz. Oczywiście w trosce o dobro i bezpieczeństwo użytkownika.
--- Koniec cytatu ---
eeee gorzej jak bez podłączenia do netu przez Wi-Fi lub karte sim i bez sprawdzenia uaktualnień foty nie zrobisz ....
Eskimos:
--- Cytat: MarS w Maj 18, 2013, 12:11:30 am ---
--- Cytat: nurek w Maj 18, 2013, 12:08:15 am ---Tylko czekać, na obowiązkowe aktualizacje oprogramowań w naszych puszkach, np raz na pół roku.
--- Koniec cytatu ---
eeee gorzej jak bez podłączenia do netu przez Wi-Fi lub karte sim i bez sprawdzenia uaktualnień foty nie zrobisz ....
--- Koniec cytatu ---
D800 bedzie trzymac cene D900 ;D
Dlugoterminowa inwestycja sie szykuje ;)
wilk:
Nowy CC zainstalowany, ma parę fajnych nowych rzeczy; przydatnych dla nas ( taki dodatkowy VR, ale działa na zdjęciach poruszonych :) ).
Na tą chwilę nie da się zainstalować filtrów NIK, ale można je skopiować ( ja skopiowałem cały katalog NIK z PS6 i przeniosłem do CC - działa :) ).
Nawigacja
Idź do wersji pełnej