Cytat: fan911 w Luty 21, 2013, 11:38:14 amCytat: Zibi w Luty 21, 2013, 11:34:14 amTylko ten bufor nie zachwyca .....ja jestem osobiście przyzwyczajony do tego, kiedy należy wcisnąć przycisk, żeby zrobić kilka takich zdjeć jakie chcę, także bufor pewnie jakoś przeżycję...No nic, zobaczymy jak będzie w ręku leżał i czy Nikon nie zafunduje jakichś kolejnych baboli. No i oczywiście trzeba będzie przeczekać początkową cenę zaporową Teoretycznie masz racje, robisz 2-3 jak samolot jedzie w twoim kierunku, 2-3 ladne panoramowanie a jak sie odrywa od pasa zostajesz z opuszczonymi gaciami przerabialem to w Radomiu z D7000(...)
Cytat: Zibi w Luty 21, 2013, 11:34:14 amTylko ten bufor nie zachwyca .....ja jestem osobiście przyzwyczajony do tego, kiedy należy wcisnąć przycisk, żeby zrobić kilka takich zdjeć jakie chcę, także bufor pewnie jakoś przeżycję...No nic, zobaczymy jak będzie w ręku leżał i czy Nikon nie zafunduje jakichś kolejnych baboli. No i oczywiście trzeba będzie przeczekać początkową cenę zaporową
Tylko ten bufor nie zachwyca .....
Byłoby fajnie jakby D400 się pokazało w końcu. Ergonomia z D300 plus lepsza matryca i mnie by styknęło
Cytat: fan911 w Luty 21, 2013, 11:38:14 amCytat: Zibi w Luty 21, 2013, 11:34:14 amTylko ten bufor nie zachwyca .....ja jestem osobiście przyzwyczajony do tego, kiedy należy wcisnąć przycisk, żeby zrobić kilka takich zdjeć jakie chcę, także bufor pewnie jakoś przeżycję...No nic, zobaczymy jak będzie w ręku leżał i czy Nikon nie zafunduje jakichś kolejnych baboli. No i oczywiście trzeba będzie przeczekać początkową cenę zaporową Teoretycznie masz racje, robisz 2-3 jak samolot jedzie w twoim kierunku, 2-3 ladne panoramowanie a jak sie odrywa od pasa zostajesz z opuszczonymi gaciami przerabialem to w Radomiu z D7000, po kilku latach z D200 i D700 ciezko sie przesiasc na cos co zatrzymuje sie w mniej niz polowie tego co miales wczesniej.
Panowie, zatem który korpus lepszy D300s czy jednak D7100? Cena jest podobna, więc ten aspekt można pominąć. Wagę i wymiary też. Chodzi mi głównie o jakość zdjęć i użyteczność. Dzięki
Dzień dobry