FOTO-TECHNIKA > Technika i sprzęt fotograficzny
D7100
hesja:
D400 i D800 w zapasie i sklad na 2-3 lata jest :P
Eskimos:
--- Cytat: larky w Luty 25, 2013, 01:22:45 pm ---Byłoby fajnie jakby D400 się pokazało w końcu. Ergonomia z D300 plus lepsza matryca i mnie by styknęło :)
--- Koniec cytatu ---
I bufor rozsadny ;D
Qna:
--- Cytat: Eskimos w Luty 21, 2013, 11:59:06 am ---
--- Cytat: fan911 w Luty 21, 2013, 11:38:14 am ---
--- Cytat: Zibi w Luty 21, 2013, 11:34:14 am ---Tylko ten bufor nie zachwyca .....
--- Koniec cytatu ---
ja jestem osobiście przyzwyczajony do tego, kiedy należy wcisnąć przycisk, żeby zrobić kilka takich zdjeć jakie chcę, także bufor pewnie jakoś przeżycję...
No nic, zobaczymy jak będzie w ręku leżał i czy Nikon nie zafunduje jakichś kolejnych baboli. No i oczywiście trzeba będzie przeczekać początkową cenę zaporową ;D
--- Koniec cytatu ---
Teoretycznie masz racje, robisz 2-3 jak samolot jedzie w twoim kierunku, 2-3 ladne panoramowanie a jak sie odrywa od pasa zostajesz z opuszczonymi gaciami ;) przerabialem to w Radomiu z D7000, po kilku latach z D200 i D700 ciezko sie przesiasc na cos co zatrzymuje sie w mniej niz polowie tego co miales wczesniej.
--- Koniec cytatu ---
Da się z tym żyć ;) ale czasem potrafić wQr.. człowieka kiedy ty mówisz teraz a sprzęt E E :/
sila:
Bufor - dla zainteresowanych:
Pierwsze 5 O.K ale następne resztki to gorzej niż w D90, a potem zdechł - czyli bufora brak. Lipa straszna.
pablos524:
http://www.nikondigitutor.com/eng/d7100/index.html Ciekawy sposób poznawania możliwosci puszki ;-)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej