ZDJĘCIA INNE > Krajobraz

Słupy

<< < (5/6) > >>

Robteek:
Ale macie temat, " słupy " i wątek żyje !!!!  kufa co jest ?

kichu:

--- Cytat: MarS w Styczeń 23, 2013, 06:14:44 pm ---w sierpniu 1888 pewien holender namalował słoneczniki .... z niego też się wszyscy napierdalali że nie namalował np tulipanów  ;D i nikt tych słoneczników nie doceniał ....

--- Koniec cytatu ---

no wlasnie apropos sztuki... cos takiego znajomy podeslal z zapytaniem WTF...

http://pokazywarka.pl/zbd6je/

po obejrzeniu stwierdzam, ze ja sie chyba na sztuce nie znam

Spad:
Chyba się nie znam na genderowych stereotypach  :o

kichu:

--- Cytuj ---Gest mycia naczyń wykonany przez Rumiancewa jest aktem przełamania schematu, a jego moc tkwi w radosnej wręcz sile wyznania. Emocjonalna, szczera postawa artysty zostaje dodatkowo uwypuklona poprzez surową, niedbającą o estetyczny wymiar formę wizualną. Żółte, zastane światło kuchni odpycha, ale jednocześnie, dzięki lekkiej absurdalności wytworzonego klimatu, otwiera przestrzeń dla osobistego aktu autora, jego zjednoczenia z przesłaniem – artysta staje się tu kwintesencją wyznania miłosnego.
--- Koniec cytatu ---
:)

nurek mamy dla Ciebie dobra wiadomosc - nie wazne kto robi zdjecia - wazne kto pisze recenzje :D 8)

nurek:

--- Cytat: kichu w Styczeń 23, 2013, 06:29:33 pm ---po obejrzeniu stwierdzam, ze ja sie chyba na sztuce nie znam

--- Koniec cytatu ---
Polecam Ci wizytę w jakimś muzeum sztuki współczesnej. Mam to świeżo za sobą stąd może te słupy mnie wzięły.
Można nabawić się zwątpienia oglądając dorobek np. Fluxusu.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej