ZDJĘCIA LOTNICZE > Wysłane do RA
fan911 - set aplikacyjny przed oceną RA
hesja:
przyznam, ze troche w tym tez mojej zaslugi :)
ale to i tak ku chwale fotografii! :)
fan:
@kichu - PODAŁ :)
pilotex:
--- Cytat: fan911 w Styczeń 23, 2013, 10:01:02 pm ---@MsPilotka - myślę, że wysłanie aplikacji to kwestia też pewności siebie... Jak wszyscy mam kuuupę fotek wyrzuconych do kosza. Moje pierwsze fotografowanie myśliwców to był koszmar. Nie wiedziałem jak aparatem nadążyć za tym cholerstwem... Po prostu w pewnym momencie po przeczytaniu poradnika Hesjii, sporej ilości treningu i przewertowaniu m.in. forum SPFL doszedłem do wniosku, że mogę już "powalczyć" na trochę wyższym poziomie... Ale oczywiście czekam na werdykt. Jak to zwykle bywa "otoczenie" zweryfikuje moje wysiłki czynione w pocie czoła. Dlatego wystawiam moim zdaniem lepsiejsze pstryki na ocenę społeczności forumowej, jak i RA :)
PS: za zobaczenie syfu na ostatniej fotce masz u mnie dobre piwo, może być Koźlak :-[
--- Koniec cytatu ---
Piwo może być! :P Ostatnio przeglądałam zdjęcia i 20-stka "best" znalazłaby się, ale jeszcze troszkę poczekam z wysłaniem fotek-tak do matury chociaż, żeby po maturze na spokojnie je jeszcze raz przejrzeć. Sama pierw co zrobiłam, to przeczytałam poradnik Hesji-i to może już z 3 razy (bardzo dużo dało i zmieniło pogląd na fotografię lotniczą, oczywiście wszystko na "+" ) ;)
Moim zdaniem set jest naprawdę ładny, a takie potknięcia, jak z 19-stką się zdarzają. Najważniejsza jest konstruktywna krytyka, która uczy-i tutaj odzew do narodu: za to jestem niesamowicie wdzięczna całej społeczności SPFL, bo dzięki Wam zrozumiałam, że krytyka to nie tylko zaniżanie wartości :)
nurek:
Set naprawdę spoko.
Gdzieniegdzie mam wrażenie, że jest przeostrzone - Mam nadzieję, że to tylko w miniaturach. Kadry raczej typowe dla Ostrawy i bezpieczne, obróbka bez szaleństw i udziwnień jest dla mnie na +.
Będą z ciebie ludzie. Zobaczymy co na to RA.
Marco:
RAd będę opini :o
secik good'ny
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej